Mercedes-Benz Sprinter

315CDI

Hinta: 9 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty9.1.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2006

Mittarilukema

410 699 km

Moottoritilavuus

2.1 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

LTZ-882

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Hyvin palvellut reilumman kokonen kauppakassi joutas seuraavalle. Vero vain 87e/v! Sprintterille ominainen ruosteen ruskea pilkkutauti vaiva paikoin ja ovien nurkissa korroosiota. Alusta hyvä ja tekniikka pelaa moitteetta. Kummatkaan renkaat ei kummoset mutta vielä noilla on ajellu. Kesärenkaat alkuperäsillä aluilla ja talvirenkaat peltivanteilla. Moottori, turbo, kytkin, vauhtipyörä, kardaani ja eber vaihdettu jossain vaiheessa. Näistä kaikista löytyy myös dokumentit. Kosketusnäyttösoitin peruutuskameralla. Edessä istuimet 1+2 ja jatko-ohjaamossa 4. Vaihdossa käy matkailuauto joka vähintään kuudelle rekisteröity ja ehdottomasti vetokoukullinen.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
11.2006
Katsastettu
01.2024
Korimalli
Pitkä-malli
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2100 cm³
Teho
119 kW / 160 hv
Huippunopeus
90 km/h
Väri
Sininen
Henkilömäärä
7

Lisävarusteet (28)

Lohkolämmitin, Webasto/Eber, Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, USB C-liitin, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Ajotietokone, Audioliitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Immo Paakkunainen

Käyttäjänä

Maaliskuu 2017

Sijainti

Savonlinna

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin