Mercedes-Benz Sprinter

315 CDI Panel Van Automatic, 150hp, 2009

Hinta: 7 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty24.2.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2009

Mittarilukema

630 000 km

Moottoritilavuus

2.1 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

ZHZ-188

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Linja autoksi rekisteröity 10paikkanen prostyle sprinteri. Ei käyttövoima eikä diesel veroja. Minulla tällä hetkellä 263e/vuosi sisältäen kaiken tarvittavan liikenne vakuutus ja kasko, eli halvemmalla ei voi autoa pitää. Monta reissua tehty mutta nyt hetken mielijohteesta myyntiin. Taakse 120cm leveä parisanky pikakiinnityksellä jossa liukuva pöytätaso. Km on jo jonkin verran mutta lisää tulee ja ei ole menoa haitannut. Kohtuu kuosillaan oleva ja Valoja on tullut laitettua aikalailla jo tarpeeksi. Renkaat edessä ympärivuotiset kitkat viime kesänä ostettu, takana nastat. Kesäksi nypityt nastat taakse. Ruostetta on jonkin verran niinkuin näissä yleensäkkin mutta ei paha. Peruutuskamera x2. Soittopelit on ja varmaan osan ainakin otan pois jos ei hinnasta päästä sopimukseen. Takana 2 pilari invahissi. Auto ollut minua ennen ammattiliikenteessä joten huoltojakin on tehty rahalla. Laatikko vaihtaa niinkuin pitääkin. Lastutettu 200hp joten jaksaa kohtuudella kulkeakkin. Rajoitin 105km/h. Webastot toimii kumpiki, ja lohkolämmitin toimii myös. Defa ylläpilaturi vaihtokatkaisijalla. Volttimittarit akuille. Startti akku vaihdettu alkutalvesta. Hupiakku myös. Kysele lisää jos joku askarruttaa. Vaihtoakin voi ehdotella.


Tekniset tiedot

Katsastettu
12.2023
Korimalli
Muu
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2148 cm³
Teho
110 kW / 148 hv
Vääntö
340 Nm
Huippunopeus
105 km/h
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
10
Ovien lukumäärä
4
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (20)

Lohkolämmitin, Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Valotunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Ajonestolaite, USB A-liitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Niko Peltokorpi

Käyttäjänä

Kesäkuu 2014

Sijainti

Veteli

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin