Mercedes-Benz Sprinter

2.7cdi Aut. Kevyt k-a, Jatko-hytti 1+5, puolipitkä

Hinta: 7 150 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty6.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2004

Mittarilukema

441 000 km

Moottoritilavuus

2.7 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

KOZ-697

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Mersun Kevyt kuorma-auto jatko-hytillä ja 1+5 henk. Katsastettu 10/2023 Ruma ku Quasimodo, mutta ei ollu tarkotuskaan viedä mihinkää amerikancar show:Hu näytille. Mutta tässä tekniikka toimii täydellisesti avaimesta käyntiin vaihde ajoasentoo ja moottoritie on kuuma. Edellisen omistajan toimesta hienosti maalattu mustalla peltikatto maalilla ja ilmeisesti halvimmalla telalla kun pinta on kuin mandariinissa ja sitten on vielä rahat loppunu tai ainakin maali kun konepelti ja katto jääny valkoiseen sävyyn. Karjapuskuri näkyy kuvissa mutta sen varasti velipoika omaa sprintteriinsä. Katsastukseen vaihdettu niveliä keulaan, lehtijousi taakse, huollettu myös katsastuksen jälkeen, Laatikko öljyt, suodatin ja sähköpistoke, moottoriöljyt, suodatin ja hehkutulppia. Turbo vaihtunut viime kesänä myös. Auton takapenkit on irrotettava mallia ja tavaratilassa on pitkälle tavaralle luukku. väliseinä puolessa välin takatilassa. Nastarenkaa ei taida enään seuraavaa talvea nähdä mutta kesärenkailla ajaa kyllä helposti kesän jos toisenki. Akku myöskään ei ens talvea tule selviämään. Ruostetta jonkuverran ainakin takaovissa mutta pysyvät kasassa sekä aukee ja sulkeutuu vielä mersumaisen sujuvasti, muuten maalipinnassa sen verran paksu maalikerros että tuskin tulee ruoste ikinä läpi jos sitä on tullakseen. Harmikseen täytyy sanoa että en kyllä hoksaa yhtään vikaa josta voisi mainita. Ei oo merkannut reviiriään, moottori käy kuten kuuluukin, vaihteet vaihtuu sujuvasti, Webasto hönkii lämpöä. Tuulilasi uusittu katsastuksen jälkeen ja se on vielä täysin ehjä ja virheetön.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
06.2004
Katsastettu
10.2023
Korimalli
Puolipitkä-malli
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2685 cm³
Teho
115 kW / 154 hv
Väri
Valkoinen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (20)

Webasto/Eber, Sähköiset sivupeilit, Sähköikkunat, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Ajonestolaite, RDS Radio, Bluetooth, Mobiiliverkko (3G tai 4G), Wi-Fi-yhteyspiste, Kosketusnäyttö, Viihdenäyttö, GPS navigaattori, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku

Ilmoittajan tiedot

Jope81

Käyttäjänä

Heinäkuu 2023

Sijainti

Enontekiö

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Meillä myyt autosi jopa kahdessa päivässä!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin