Mercedes-Benz Vito

VITO / Umpikori (W639) 3,2 V6 bensa/autom.

Hinta: 4 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty29.12.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2004

Mittarilukema

333 200 km

Moottoritilavuus

3.2 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

RNY-658

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

-

Toimituskulut

100 €


Esittely

Siitä jollekin raksapaku jolla vetelee isompiakin kuormia 3,2 V6 bensakoneella. Näitä ei paljon tule vastaan ja yhtään ei ole myynnissä edes tällä hetkellä. Maltillisilla kilometreillä. Autohan ei ole mikään uusi ja kaikenlaisia pieniä käytön jälkiä löytyy. Ollut itsellä käytössä kesäkuusta asti pelkkänä remppa autona ja nyt tarpeettomana myydään pois. Siitä asti toiminut ihan ok. Autossa ihan uudet talvirenkaat (nastat). Öljyt ja suodattimet vaihdettu heinäkuussa. Autoon asennettu uusi soitin jossa peruutuskamera. Jarrut vaihdettu taakse hilppeineen + käsijarru osia kesällä. Edellisen omistajan mukaan pohja tehty kokonaan uudesta pellistä ja massattu sen jälkeen. Jarrun häiriö valo syttyi kuukausi sitten, veikkauksena että edestä tai takaa kulutusanturi rikki/liitin/johto, koska jarruissa ei mitään vikaa käytössä ole. Muista huolloista ei ole mitään tietoa. Kesärenkaat oli loppuun ajettu joten niitä ei ole.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
01.2004
Katsastettu
06.2023
Korimalli
Pitkä-malli
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
3200 cm³
Teho
160 kW / 215 hv
Omamassa
1880 kg
Vetomassa jarruin
2000 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Sininen
Henkilömäärä
3
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (28)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Automaattinen katto, Metalliväri, Kattoikkuna, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, RDS Radio, USB C-liitin, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Ajotietokone, Ääniohjaus, Audioliitin, Radio, Vetokoukku

Ilmoittajan tiedot

J.V

Käyttäjänä

Toukokuu 2021

Sijainti

Saarijärvi

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin