Mercedes-Benz Vito

Combi 115 CDI 4MATIC 2.9t TouchShift, 150hp, 2010

Hinta: 13 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty27.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2010

Mittarilukema

310 000 km

Moottoritilavuus

2.1 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

HNY-716

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

8-paikkainen menopeli tarjolla. Automaattivaihteisto Neliveto Yliteipattu ruskeaksi (oma väri punainen) Seuraava katsastus :8/2024 Kahdet-renkaat alumiinivantein Suomi-auto Talvirenkaina nastarenkaat Polttoainetoiminen lisälämmitin Vakionopeudensäädin Tummennetut taka- ja takasivulasit Ilmastointi, erillinen puhallin taakse. Istuimet 1+7 Navigointijärjestelmä jälkiasenteinen Vetokoukku USB- ja AUX IN -audioliitännät Nahkasisusta Lisävaloteline & lisävalot ESP ajovakauden hallintajärjestelmä ASR-luistonestojärjestelmä Tempmatic-ilmastointi Kallistuksenvakaaja Istuinlämmitys Korkeudensäätö BAS-hätäjarruavustin Sähkölämmitettävät ja säädettävät ulkopeilit Sähkötoimiset lasinnostimet edessä Sähkötoimisten lasien mukavuustoiminto Ohjauspyörän korkeuden- ja etäisyydensäätö Ajovaloautomatikka Huoltonäyttö (Assyst) Laturi Kaiuttimet edessä ja takana Radio Hyvin on huollettu ja huolta pidetty. "Höny" on ollut aikasemmin pelastuslaitoksella ja sen jälkeen hoivayrityksellä. Uutena ilmeisesti teipattu kun pellit on pysyneet hyvinä. Katsastuksessa tuumasivat että on hyvä korinen vehje. Syksyllä tehtiin laajat huollot normaalin vuosihuollon sijaan. Kaikista on kuittia tallessa sekä merkintää huoltokirjassa. Seuraava "isompi" huolto on automaattivaihteiston öljynvaihto noin 30 000 km päästä. Viimeisin huolto tehty 11/2023 (etu- ja takajarrulevyt+palat, käsijarrukengät, öljyt+suodattimet, etu- ja takapään öljyt, polttoainesuodatin, raitisilmasuodatin jne. vesipumppu uusittu -24) Tarjota saapi ja kokeilla kannattaa.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
05.2010
Katsastettu
08.2023
Korimalli
Minibussi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
2148 cm³
Teho
110 kW / 148 hv
Vääntö
340 Nm
Huippunopeus
179 km/h
Omamassa
1895 kg
Vetomassa jarruin
2000 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Punainen
Henkilömäärä
8
Ovien lukumäärä
4
Istuinmateriaali
Keinonahka

Lisävarusteet (27)

Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Lähtöavustin, Valotunnistin, Sähköikkunat, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Ajotietokone, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

10.2 l/100km / CO2-päästöt 270 g/km

Ilmoittajan tiedot

Mervi

Käyttäjänä

Lokakuu 2018

Sijainti

Kajaani

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin