Mercedes-Benz Vito

115cdi 4x4 lyhyt autom.

Hinta: 6 700 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty1.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

250 000 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

GHR-365

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-

Toimituskulut

200 €


Esittely

Hyvin palvellut ja vähän ajettu Vito seuraavalle! Tän edullisemmin et varmasti löydä 115cdi nelikkoa automaattina näillä kilsoilla! Ollut työkäytössä, joten hieman normaalia enemmän on käytönjälkiä, pientä lommoa ja kulumaa, mutta tekniikaltaan hyvä sekä koriltaan ihmeen siisti! Ei pitäisi olla hitsattavaa. Mikäli välttämättä haluaa, voisi vänkärin oven alareunan laitella uudelleen. Liukuovesta sekä sen takaa kaaren vierestä puuttuu koristeliste, ei ole kallis esim Ovokolta. Juuri tehtyä; -Öljyt ja suodattimet -Pyöränlaakeri, oik. taka -Laatikon ohjainlaite -Laatikon pistoke -Laatikkoöljyt (+öljypohjan tiiviste ja uudet pultit) -Jarrulevyt joka kulmaan -Jarrupalat joka kulmaan -ABS anturit joka kulmaan -Laturi Miinuksia: -Ilmeisesti vasen etupyörä tahtoo uuden laakerin (ABS-kehä laakerin stefassa, ei mittaa pyörintänopeutta oikein). Tästä johtuen pudottaa Mersuille ominaiseen tyyliin ABS/ESP ja vakkarin pois pelistä sekä laatikko menee limp modeen. Voi ajella normaalisti sillä vaihteella jolle se on asetettu ennen limpmodea. -Kuskin penkki ratkennut reunasta. -Vain yhdet hyväkuntoiset ympärivuotiset renkaat. -Vain yksi avain. Hinta on tuollaisenaan ABS-vian kanssa, mikäli ehdin laitella niin hinta 7500, joka sekin on halpa! Vaihdossa voi tarjota maksimissaan 2000 nelivetoista autoa + rahaa! Myös laadukkaat TIG-hitsauskoneet kiinnostaa.


Tekniset tiedot

Katsastettu
05.2023
Korimalli
Lyhyt-malli
Vetotapa
Neliveto
Väri
Sininen
Henkilömäärä
3

Lisävarusteet (22)

Lohkolämmitin, Webasto/Eber, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Pysäköintitutka, Vakionopeudensäädin, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Varashälytin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, CD-soitin, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Daniel

Käyttäjänä

Lokakuu 2016

Sijainti

Raahe

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin