Mercedes-Benz Vito

Combi 115 CDI 2.9t TouchShift, 150hp, 2006

Hinta: 2 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty16.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2006

Mittarilukema

593 289 km

Moottoritilavuus

2.1 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

ZPI-688

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

115cdi automaatti Vito etsii uutta omistajaa, ruostetta löytyy sieltä sun täältä ja on hitsailtukin uutta peltiä koriin alkuperäisen kadotessa mystisesti tienvarsille, korissa muutenkin havaittavissa kilometrien tuomaa kauneutta ympäriinsä. Ollut minulla luotettavana reissuautona suurimmaksi osaksi Ruotsia ja Lappia myöden jo vuodesta toiseen, kahdet kesärenkaat löytyy aluvanteilla ja talvipyörät alla joissa ei nastoja jäljellä juurikaan. Kaikki penkit löytyy taakse myös vaikka kuvissa ei olekaan paikallaan. Minun omistuksessa 2vuoden sisään uusittu ainakin akku,moniurahihna&kiristin, etujouset, jarrut taakse+käsijarru ,etupyörän laakeri ja abs-tunnistin, lisävalot, takalokasuojankaaret jotka pohjamaalissa,ilmansuodatin,sisätilan puhallin, alapallot. Vikoja -sähkölasien nostimet rikki - eber ei toimi enkä ole tutkinut. -ruosteetonta jos etsit skippaa seuraavaan mutta niitäkin korjailtu 2vuoden aikana. Myyn koska isompi paku etsinnässä retkeily autoksi.


Tekniset tiedot

Katsastettu
06.2023
Korimalli
Minibussi
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2148 cm³
Teho
110 kW / 148 hv
Vääntö
340 Nm
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
9
Ovien lukumäärä
4
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (23)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Pimennetyt ikkunat, Pysäköintitutka, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, Ajonestolaite, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

8.6 l/100km / CO2-päästöt 227 g/km

Ilmoittajan tiedot

jani

Käyttäjänä

Elokuu 2014

Sijainti

Suonenjoki

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin