Mini Paceman

Cooper ALL4 R61

Hinta: 14 320 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty24.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2014

Mittarilukema

73 500 km

Moottoritilavuus

1.6 l

Käyttövoima

E85 / Flexifuel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

FPN-978

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Myydään hieno, erittäin hyväkuntoinen ja hieman harvinaisempi neliveto-coupe. Kaunis korimalli, jossa aikuinenkin mahtuu takapenkille. Urheiluistuimet osanahkaverhoilulla, musta sisäkatto, Harman/Kardonin äänentoisto, CD, MP3, USB, BT-HF hands-free, automaattinen ilmastointi, nahkainen monitoimiohjauspyörä, vakionopeuden säädin, 3x12v pistorasiaa (edessä, takana&tavaratilassa), lämmitettävä tuulilasi, lämmitettävät sähköpeilit, häikäisysuojissa peilit ja valot, sadetunnistin, ohjauksen mukaan kääntyvät ajovalot, xenonit, sumuvalot eteen ja taakse, peruutustutka. Autossa on nyt kumimatot ja mukaan saa uudet alkuperäiset käyttämättömät kangasmatot. Kahdet renkaat kevytmetallivanteilla, kesät uudenveroiset 225/45 18" Michelin Primacy 4:t ja talvirenkaat 205/60 16" Michelinin yhden talven ajetut nastat. Kaunisääninen moottori, joka käy myös edullisella ja ekologisella E85-etanolibensalla, jonka hiilidioksidipäästö on 80% pienempi kuin 95E:llä. Erittäin nautittava ajettava kesät-talvet, ei säikähdä huonompiakaan teitä tai liukkaita kelejä! Juuri huollettu merkkiliikkeessä (Bavaria Airport), seuraavaan huoltoon on 32000km. Kahdet avaimet, paperinen ja sähköinen huoltokirja. Tervetuloa katsomaan ja koeajamaan! 0400 604052 Arto Järkeviä tarjouksia kuunnellaan ja harkitaan. Ps. Muistatko, kun bensa maksoi alle 1,50? Tällä aikakoneella pääset takaisin noihin vanhoihin hyviin aikoihin!


Tekniset tiedot

Korimalli
Coupe
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1600 cm³
Teho
91 kW / 122 hv
Väri
Musta
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
3

Lisävarusteet (34)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Start/stop -moottori, Lähtöavustin, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Metalliväri, Kevytmetallivanteet, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Ohjaukseen perustuvat valot, Luistonesto, ABS -jarrut, Paikallaanpitoavustin, Mäkilähtöavustin, Airbag, Varashälytin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

6.9 l/100km / CO2-päästöt 160 g/km

Ilmoittajan tiedot

Arto W

Käyttäjänä

Huhtikuu 2019

Sijainti

Loviisa

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin