Mitsubishi Pajero

Hinta: 11 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty20.11.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

283 574 km

Moottoritilavuus

3.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Auto on hyvässä kunnossa! Ostettu kalastus-, dacha-, metsästys-, veneretkiä varten! Uusi moottori!!!! Moottori huollettu 250 000 km (2000 cu) kohdalla! Alusta on kunnossa, mutta auto jatkaa kulkuaan (tarkoitan, että tiemme haluavat olla parempia). Uudet talvirenkaat ostettu alkuvuodesta! Yleensä hän on täysin huollettu ja minä hoidan hänestä jatkuvasti! Uudelleensuunnitellut ajovalot BI-LED-linsseillä, kaikkien Pajerojen ongelma on, että et näe mitään yöllä! On vetokoukku (vetää vesiskootterin). Salonki hyvässä kunnossa, huollettu! Iso tavaratila, joka on tärkeä isommallekin perheelle! Todella hyvä ja hallittavissa oleva tankki! Rungossa on pieniä tahroja, mutta nämä ovat pieniä jälkiä tankissa! Jokainen, joka ymmärtää minkälainen kone tämä on ja mihin sitä tarvitaan, ymmärtää! Auto on Jyvaskyla! Voit katsoa sen milloin tahansa!


Tekniset tiedot

Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
3000 cm³
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (19)

Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Xenon-ajovalot, LED-ajovalot, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Adaptoituvat ajovalot, Luistonesto, ABS -jarrut, RDS Radio, CD-soitin, Radio, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

lese7love

Käyttäjänä

Elokuu 2023

Sijainti

Jyväskylä

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin