Mitsubishi Pajero

2.5 td ic manuaali

Hinta: 3 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty7.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1992

Mittarilukema

500 000 km

Moottoritilavuus

2.5 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

NUY-2

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Loisto kuntoinen pajero eteenpäin! Katsastettu 12/23, sähkölasit x4, keskuslukko, penkinlämmittimet, takatilan lisälämmitin, neliveto ja taka-akselin sähkölukko kaikki toimii niinkuin pitääkin. Vakionopeuden säädin on ainoa varuste joka ei toimi. Lisävaloja asennettu sen verran joka suuntaan että näkee pimiälläkin kurvailla. Alla 31 allterrainit mutta myydään vakio 16renkailla joissa pintaa todella hyvin. Lisähinnasta saatavissa myös näillä 31 tai 33 mudterraineilla. Löytyy myös toinen täysin identtinen pajero, tosin teipattu camo-värillä. Se on katsastettu 1/2024 ja täysin toimiva kampe sekin, koria korotettu 50mm ja 9000kg vinssi keulilla on ainoat erot tähän. Ja tottakai löytyy myös kolmaskin varaosa auto johon lähes kaikki osat tallessa!(ei lähellekkään ajokuntoinen kuitenkaan tällä hetkellä) Jos kiinnostuit niin soita ja sovitaan huippuhyvä pakettihinta kaikille kolmelle ja mahdollisuus tyylikkääseen toimitukseen vaikka koti-ovelle korvausta vastaan! Tämä sininen on 2-paikkainen pakettiauto, camo-värinen on 2+3 huoltoautoksi rekisteröity.


Tekniset tiedot

Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
2500 cm³
Teho
110 kW / 148 hv
Väri
Sininen
Henkilömäärä
2
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (17)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Lämmitetyt istuimet, Virtalähde 230V, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Sumuvalot, RDS Radio, CD-soitin, Radio, Vetokoukku

Ilmoittajan tiedot

Tomi

Käyttäjänä

Huhtikuu 2020

Sijainti

Seinäjoki

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin