Mitsubishi Pajero

Sport

Hinta: 4 200 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty13.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2003

Mittarilukema

369 820 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

2,5 siisti pajero. Ei ole ruosteessa tai mätä. Pieniä jälkiä toki löytyy tämänikäisestä autosta. Ollut maantieajossa, ei ole koluttu joka ojan pohjaa. Molemmat nelivedot toimii täysin moitteetta eikä pidä ylimääräisiä ääniä eikä hävitä mitään nesteitä. Rekisteröity pakettiautoksi, penkit tallessa ja saa mukaan. Kuvassa olevat nastarenkaat ajettu vajaan 2 talvea, koko 275/70/16 ja samassa koossa olevat kesärenkaat mustilla vanteilla. Noin 35tkm aikana tehtyä mm: - uusi kansi + tilpehöörit sekä lohko - kytkin - jakopää - molemmat jarruputket, jarrulevyjä ja paloja - vesipumppu - jäähdytin - ilmastointi huollettu - kampiakselin hihnapyörä ja apulaitehihnat - termostaatti sekä tiiviste - polttoainesuodatin vaihdettu juuri - edellisen omistajan toimesta ilmeisesti myös syöttöpumppu uusittu Miinuksia muutama - käsijarru pitäisi kiristellä - välillä herjaa moottorinvikavaloa (ei vaikuta ajoon, antaa egrstä ja ahtopaineista vikaa, paineet on kuitenkin ok) - myös välillä öljynvikavalo palaa, pumppu pelaa ja paineet on hyvät (tästä löytyy liput ja laput). Luultavammin anturi vika. Rahasta voidaan keskustella, ei vaihtoa.


Tekniset tiedot

Katsastettu
09.2023
Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Teho
85 kW / 114 hv
Vetomassa jarruin
2800 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg

Lisävarusteet (11)

Lohkolämmitin, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Sähköikkunat, Keskuslukitus, ABS -jarrut, Audioliitin, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Senja

Käyttäjänä

Kesäkuu 2019

Sijainti

Joensuu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin