Ford Fiesta

5-door 1.6 TDCi Manual, 90hp, 2009

Hinta: 4 100 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty27.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2009

Mittarilukema

175 000 km

Moottoritilavuus

1.6 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

EMC-419

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Myydään hyvin pidetty ja siisti kauppakassi! - Ollut meillä 6 vuotta / n. 60 tkm ja ostettu sitä ennen tuttavalta. Ajettu vain 175tkm. - Pidetty hyvin, autoa on huollettu säännöllisesti liikkeessä, viimeismmäksi vain 8000tkm sitten. - On käynyt vähintään kerran vuodessa huollossa, ei ole noudatettu LongLife ohjelmaa vaan tehty huollot tiuhempaan. - Auto on juuri katsastettu 24.4.2024 puhtain paperein - Uudet etujouset ja raidetangon ulkopäät - Jakopää tehty 130tkm kohdalla v. 2019 - Nastarenkaat yhden talven ajetut peltivanteilla. Kesärenkaat aluvanteilla, ajaa ainakin tämän kesän vielä. - Auto on käynyt kaksi kertaa vuodessa pestävänä, vahattavana ja sisäpesussa ammattilaisella, viimeisimmäksi noin kuukausi sitten - Siistikuntoinen laite, muutamia käytön jälkiä mutta yleisilmeltään nätti - 1,6 litrainen Diesel moottori, todella mukava ja vääntävä ajaa. Kulutus ei päätä huimaa, vie meillä 3,5-5 litraa satasella. Verokaan ei ole dieseliksi korkea, yhteensä n. 460e. Me tätä autoa ostettaessa laskettiin, että erotuksen säästää alle 4000km vuosittaisella ajolla, kun kulutus on niin paljon pienempi kun vastaavassa bensa fiestassa, ja ajomukavuus on toisella tasolla vääntävän turbomoottorin ansiosta - Tuulilasi vuoden vanha ja lämmitettävä - Hyvät varusteet, käytännössä parkkitutkia lukuunottamatta kaikki mitä näihin on saanut. Mm vakionopeuden säädin, sisustapaketti, ilmastointi, lämmitettävä tuulilasi, metalliväri, lohkolämmitin + sisähaara, BT audio ym. - Auto on ruosteeton - Sisusta siisti. Kuskin penkissä pieni repeämä, muuten lähes virheetön. Myös kontin hattuhylly löytyy, ei vaan kuvissa paikoillaan. - Tilaihme, neljä ovea tekee autosta näppärän käyttää ja kun takapenkit kaataa, mahtuu konttiin vaikka mitä. Loistava valinta jos hakusessa luotettava pikkuauto pienin kuluin, esimerkiksi kauppakassiksi, ensiautoksi tai työmatka-ajoon. Vaihdetaan kun tarve hiukan isommalle autolle. Lähtökohtaisesti ajatus uudelle autolle syksyllä, mutta voi tarjota myös nyt vaihdossa. Haetaan vähän ajettua, siistiä, tuoreempaa autoa. Kokoluokka tästä pykälää suurempi, esim Focus, BMW 1 sarjalainen, Volvo V40/60 ym. Max hinta n. 10 000e Vaihdossa myös päältäajettava ruohonleikkuri. Rahoitus järjestyy OP Rahoituksella, alkaen 50e / kk. Vaatii luottopäätöksen. Auto on vaimon, minä myyn. Soitto 0451229964, firman numero niin älkää säikkykö.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
06.2009
Katsastettu
04.2024
Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1560 cm³
Teho
66 kW / 89 hv
Vääntö
212 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
12.3 s
Huippunopeus
178 km/h
Vetomassa jarruin
750 kg
Vetomassa jarruitta
550 kg
Väri
Vihreä
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (29)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköavusteinen takakontti, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Metalliväri, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Bluetooth, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

3.7 l/100km / CO2-päästöt 98 g/km

Ilmoittajan tiedot

Sakari Siikaranta

Käyttäjänä

Elokuu 2013

Sijainti

Jyväskylä

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin