Toyota Hilux

Double Cap KUN25L-PRMDHW(1d) "Vigo"

Hinta: 9 850 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty30.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2012

Mittarilukema

95 500 km

Moottoritilavuus

2.5 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

-

Toimituskulut

50 €


Esittely

Ollut edelliset 2 vuotta omassa työmaakäytössä. Vuonna 2022 Toyota-merkkihuollossa ja turvatyyny uusittu tällöin valmistajan takaisinkutsuohjelman puitteissa. Tuulilasi uusittu saman vuoden elokuussa sama ja on täysin ehjä. Lavalla on Maxilift ML50 Ant-nosturi (kts. kuvat) ja perälauta on vahvistettu. Sisällä suuritehoinen invertteri, mistä saa 240v virtaa työkoneita varten. Lavaraudoissa on pitkän tavaran kuljettamista varten hahlot ja reikä. Keltainen vilkkuvalo. Teräksiset lisäpuskurit edessä ja takana. Autoa ei ole katsastettu eikä rekisteröity, mitä varten on kuitenkin valmiiksi hankittu CoC-todistus. Mutta "loistavien" EU-painorajoitusten vuoksi rekisteröintikatsastus vaatisi mm. nosturin, tukijalkojen ja lisäpuskurien poistamisen sekä korjauksia ja autoveron maksamisen. Tätä ei ole pidetty rakennustyömää-käyttötarkoituksen vuoksi järkevänä menettelynä. Auto on kuitenkin käyttökuntoinen ja on ollut omalla työmaalla aktiivisessa ajossa. Rantasaunatyömaa valmistuu, joten tarve autolle poistuu. Eli sopii hyvin esim Ukrainaan, missä on tällä hetkellä kysyntää nimenonaam tällaisille neliovisille Hiluxeille, joita siellä on ennestäänkin. Voin toimittaa auton ajamalla. Vaihtokauppa mahdollinen.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
07.2012
Korimalli
Avolava
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
2500 cm³
Teho
79 kW / 106 hv
Vääntö
325 Nm
Omamassa
1990 kg
Väri
Valkoinen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (13)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Virtalähde 230V, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Avaimeton lukitus, Sähköikkunat, Keskuslukitus, Airbag, CD-soitin, Radio, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

CO2-päästöt 219 g/km

Ilmoittajan tiedot

Harri

Käyttäjänä

Elokuu 2015

Sijainti

Jämsä

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin