Mercedes-Benz E-sarja

E 280 T CDI 7G-Tronic, 190hp, 2008

Hinta: 6 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty4.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2008

Mittarilukema

365 000 km

Moottoritilavuus

3.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

JJZ-177

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tästä laajasti huollettu mercedes seuraavalle. Autossa hyvät lisävarusteet mm. Webasto, musta nahkasisusta, musta kattoverhoilu luukulla, taittuva vetokoukku, sähköinen takaluukku, harman kardon äänentoisto, takaikkunoissa verhot ja kontissa lisäistuimet. Autoa on myös hyvin huollettu Vartan akku Öljynjäähdyttimen tiivisteet Jakoketju ja kiristin Moniurahihna kiristimineen ja ohjainrullat Yksi suutin vaihdettu ja muut käytetty testissä Nämä tehty 13tkm sitten edellisen omistajan toimesta. Minun aikana 3tkm sisällä vaihettu molemmat tukivarret vasemmalle eteen, jarruputki remontti korjaamolla ja renkaat suunnattu. 310tkm kohdalla turbo uusittu Laturi ja toinen ilmapussi 246tkm ja kompurakin vaihdettu aikaisemmin mutta ei tarkkaa kilometri määrää että milloin. Autossa cdi tuikun ohjelmointi 280hv/620nm Talvirenkaat mukaan mersun omilla 16 vanteilla Ulkokuori muuten siisti kuvissa näkyy miinukset eli peilin koppa, takapuskuri halkeillu ja helmassa halkemana liekkö joskus joku tunkilla nostanut väärästä kohtaa mutta oli silti menny katsastuksesta läpi. Isoin miinus tässä autossa on että jakoventtiili hieman vuotaa eli pitempään parkissa ollessa oikea takanurkka laskeutuu. Viestillä tai soittamalla lisätietoja. Vaihdossa voi ehdotella pienempää bemaria, audia tai mersua.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
05.2008
Katsastettu
01.2024
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2987 cm³
Teho
209 kW / 280 hv
Vääntö
620 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
8.2 s
Huippunopeus
230 km/h
Vetomassa jarruin
2100 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Musta
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Nahka

Lisävarusteet (29)

Ilmastointi, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Metalliväri, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Xenon-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Ohjaukseen perustuvat valot, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Bluetooth, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Vetokoukku


Kulutus ja päästöt

9.8 l/100km / CO2-päästöt 202 g/km

Ilmoittajan tiedot

jaako

Käyttäjänä

Joulukuu 2022

Sijainti

Joensuu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin