Nissan Leaf

Akku 9/12, DC-lataus, cold weather package

Hinta: 6 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty14.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2012

Mittarilukema

125 000 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Sähkö

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

LSO-961

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Nissan Leaf on tyylikäs ja sen musta väri korostaa sen eleganttia muotoilua. Se on viisipaikkainen kompakti hatchback, joka tarjoaa tilavan ja mukavan matkustamon. Se on myös varustettu monilla moderneilla ominaisuuksilla, langattomalla yhteydellä, peruutuskameralla ja lämmitetyillä istuimilla ja ohjauspyörällä. Nissan Leaf on helppo hallita ja hauska ajaa, sillä se kiihtyy ripeästi ja kulkee sujuvasti. Auto on erittäin mukava ajaa ja siinä on kaikki ominaisuudet, joita useimmissa nykyaikaisissa autoissa on, kuten: automaattiset valot päälle / pois ulkovalaistuksen mukaan, avaimeton sisäänkäynti ja auton käynnistys / sammutus. Etu- ja takaistuinten lämmitys. Rattin lämmitys ja niin edelleen. Tämän auton akku (24 kWh) on hyvässä kunnossa ja sillä on vielä 9/12 kapasiteettipalkkia, mikä riittää ajamaan täydellä latauksella jopa 100 km kesällä. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia akun kulumisesta tai vaihtamisesta, vaan voit nauttia sähköautoilun eduista pitkään. Jos ajat pääasiassa kaupungissa, yksi lataus riittää hyvin päivittäiseen ajoon. Auto on erittäin halpa ladata, sillä siinä on kaksi pistoketta: nopea chademo, jolla akku latautuu täyteen noin 40 minuutissa, tai hidas lataus, jolla akku voidaan ladata mistä tahansa kotitalouden pistorasiasta ja täysi lataus kestää noin 8 tuntia. Lataamalla auton yöllä halvalla sähköllä teet siitä edullisimman tavan liikkua, sillä se maksaa noin 1 ladata ja ajaa noin 100 km. Seuraava katsastus on lokakuussa 2024. Auto on yleisesti hyvässä kunnossa, mutta ei tietenkään uusi ja käytön jälkiä on sisällä ja ulkona. Autoon kuuluu 2 sarjaa renkaita. Molemmat rengassarjat ovat alumiinivanteilla. Talvirenkaat ovat kitkarenkaita, kuten kaikissa sähköautoissa, jotta akku säästyy. Lisäksi mukaan tulee kotilatauslaite. Autohuoltokirjat, joissa on täydellinen huoltohistoria, sisältyvät. Myös toinen avain on mukana. Tämä auto säästää minulle noin 200/kk arkipäivän ajamisessa verrattuna bensiiniautoon ja myyn sen vain, koska tarvitsen isomman auton. Huomaa, että en ota vaihdossa mitään ja myyn auton vain rahalla. Harkitsen vain serious offers.


Lataus ja toimintamatka

Akun kapasiteetti
24 kWh
Lataustyyppi
CHAdeMO
Toimintamatka sähköllä
100 km
Latausaika (nopea)
40 min

Tekniset tiedot

Käyttöönotto
08.2012
Katsastettu
10.2023
Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Teho
80 kW / 107 hv
Väri
Musta
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (21)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Start/stop -moottori, Monitoimiohjauspyörä, Valotunnistin, Avaimeton lukitus, Avaimeton käynnistys, Sähköikkunat, LED-ajovalot, Isofix-valmius, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Pysäköintikamera, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, Kahdet renkaat, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Arttu

Käyttäjänä

Marraskuu 2015

Sijainti

Hyvinkää

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin