Nissan Micra

3-door 1.0 Manual, 65hp, 2004

Hinta: 1 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty24.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2004

Mittarilukema

251 000 km

Moottoritilavuus

1.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

NFT-163

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Tästä kelpo hyvin pidetty tosi pienikulutuksinen kauppakassi myyntiin. Moottoroitu ohjaustehostin tekee ohjauksesta tosi kevyen, sopii esim. tosi hyvin jos on rannevikaa tms niin kuin itsellä. Ollut luotettava peli ajella pidempiäkin matkoja. Mittarilukema n. 251 000 ja vuosimalli 2004. Yhdistetty kulutus 5.7 Itse auton olen omistanut n. vuoden, mutta sitä ennen viitisen vuotta miehen isän omistuksessa ja huollettu säännöllisesti. Katsastukset menneet monta vuotta heittämällä läpi, enkä näe syytä miksei menis nytkään. Tarvittiin ja ostettiin farmari ni tää söpöläinen lähtee nyt myyntiin. Ei täristä kolise tai kilise eikä tunnu ns. heiveröiseltä noin pieneks autoks. Akuuttirahapula laskee nyt hintaa Mut jos ei oo mennyt kaupaksi ennen katsastusta ni katotaan pikkuvika kuntoon ja haetaan leima ja hinta toki nousee sitten. Tää pikkuvika on et apukuskin penkki ei kaadu, vaijeri irronnut paikaltaan. Katsastus on 29.7. mennessä. Toinen muutoin huomautettava asia on et välillä auto heittelee kierroksia käynnistäessä ja on pari kertaa sammunut suoraan käynnistyksen jälkeen mut käynnistynyt kyllä uudestaan aina, vikakoodin lukija kertoo syyks nokka-akselin asentotunnistinta ja uus osa on hankittu ja sen saa mukaan jos ostaa tällaisenaan. Mut oireilu ollut niin vähäistä, ettei olla vaihdettu vielä ja ei vaikuta katsastukseen kun vikavalot ei pala. Tuulilasiissa on pieni halkeama, mut se on niin alhaalla, ettei siitä pitäs tulla kun korkeintaan huomautus. Koitin saada kuvaan mut en saanut sitä näkymään kuvassa. Huoltokirja löytyy. Tammikuussa vaihdettiin sytytystulpat ja helmikuussa lambda-anturi. Takalokari on toisella puolella pientä skraadua ottanut, näkyy kuvissa. Kahdet renkaat. Auto on lainassa myynnin ajan äidilläni Lahdessa, eli vaikka ilmoitus näyttää Heinolaan niin auto todennäköisesti on Lahdessa. On siis suoraan ajosta. Tarjotakin saa. Koitin tähän muistaa kaiken kertoa mut kysellä saa lisää. Tavoitella voi mitä kautta vaan, puheluun jos en kerkeä vastaamaan niin laita perään viestiä mitä asiaa niin otan yhteyttä kyllä takas päin.


Tekniset tiedot

Korimalli
Viistoperä
Moottorin tilavuus
998 cm³
Teho
48 kW / 64 hv
Vetomassa jarruitta
490 kg
Väri
Punainen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
3

Lisävarusteet (18)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Isofix-valmius, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Roosa

Käyttäjänä

Toukokuu 2019

Sijainti

Heinola

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin