Nissan Note

Hinta: 5 700 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty31.1.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2006

Mittarilukema

138 000 km

Moottoritilavuus

1.4 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

VOI-991

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Talvikuvat on otettu tiistaina 9.1.-24. Toimintavarma, pienikulutuksinen, luotettava, täydellinen huoltokirja, hyvä ajaa, pirteä, täysin ruosteeton ja vieläpä nätti peli. Siitä auto, joka kannattaa näinä aikoina ostaa järjellä eikä egolla. On pirun hyvin toiminut. (myös paukkupakkasilla!) Vasta huollettu (myös ilmastointilaite) ja katsastettu 12.4.-23. Uusi Vartan akku. Ei jakohihnanvaihtoja sillä tässä on ketjukone. Kesärenkaat pari kesää ajetut, hienoilla 16" Nissanin omilla aluvanteilla. Samoin kuin 15" nastarenkaat.ihan uudet markkinoiden parhaat nastarenkaat! Siisti ehjä sisusta. Löytyy myös vetokoukku. Kehujen jälkeen on hyvä laittaa ilmoitukseen myös pieni kauneusvirhe eli tuulilasi napsahti viime talvena kovien pakkasten aikaan halki n. 7cm. alareunasta.vaakasuora viiva ehkä 40cm. Uusi maksaa n. 300. Ei ole näkökentässä eikä katsastuksessa hylätty sen takia vaan tuli korjaus/vaihtokehoitus. Moottoriöljyt ja suodatin vaihdettu 30.01.2024. Tankki on tällä hetkellä täynnä, joten hiukan kaupanpäällistä tulee mukaan jos vaihdat ripeästi ostohousut jalkaan ja tulet hakemaan luotettavan Nissanin :)


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
05.2006
Katsastettu
04.2023
Korimalli
Tila-auto
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1400 cm³
Teho
66 kW / 88 hv
Väri
Sininen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (15)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, RDS Radio, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Peter

Käyttäjänä

Joulukuu 2014

Sijainti

Pietarsaari

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin