Nissan Note

Hinta: 990 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty4.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2008

Mittarilukema

340 000 km

Moottoritilavuus

1.5 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

MKY-437

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Jäänyt todella taloudellinen ja pakettiautoksi rekisteröity kiesi ylimääräiseksi. Verot + vakuutukset ~530 / vuosi. Kulutukset 5,9/5,1/4,5 L per 100km. Hyvä huoltokirja, en tähän hätään löytänyt dokumenttikansiota auton perästä. Aikanaan kuulemma teetetty mittatilauksena auton takaosaan mattopinnoitteinen levy, jotta voi tavaraa kuskata. Takapenkkejä jne ei ole siis tallella. Katsastusta varten tulisi varmasti tuulilasi vaihtaa (meni kyllä noinkin läpi viimeksi ja edellinen omistaja katsastanut tuolla lasilla vuosia). Viime katsastukseen vaihdoin vetoakselin kuskin puolelle, raidetangon pään muistaakseni apparin puolelle, uusi akku, AC paneeli / yksikkö. HUOM!!! Viimeisellä ajokerralla sytytti öljynpainevalon, kaasulla suhisi hieman ja sen jälkeen jotain epämääräistä ääntä auton keskiosasta/takaa. Ei tahdo hörähtää käyntiin, mutta startti pyörii pirteästi. Veikkaisin, että turbon palaset kilissyt putkistoon. Jakoremmi on ehjä ja apulaitteet pyörii. Moottori myös ollut aina tikissä. Haettava tällä hetkellä trailerilla / hinaamalla. Itsellä toinen auto tulossa ajokuntoon ja ei ole ainakaan vielä ollut aikaa fiksata tätä. Jos ei mene kaupaksi niin saatanpa laitella tätä kuntoon myös. Mm: - Tehtaalta tummennettu takalasi (ei kalvoa) - Toimiva ilmastointi - Sähkösäätöiset peilit ja etulasit - Siisti pohjalevy perässä tavaran kuljetusta varten - Kattava huoltokirja - Hyvät kitkarenkaat ja pintaa reilusti Voin ottaa vaihdossa jotain, mutta rahaa tulisi myös saada. Mm. auto, elektroniikka, hifi kelpaa vaihdossa.


Tekniset tiedot

Katsastettu
02.2023
Korimalli
Tila-auto
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1500 cm³
Teho
51 kW / 68 hv
Omamassa
1000 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
2
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (16)

Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Avaimeton lukitus, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Ajonestolaite, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

5.2 l/100km

Ilmoittajan tiedot

Julius

Käyttäjänä

Lokakuu 2015

Sijainti

Jyväskylä

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin