Nissan Qashqai+2

paras varustelutaso TEKNA, 7-paikkainen,vetokoukku

Hinta: 4 800 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty24.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2009

Mittarilukema

278 320 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

ZHX-244

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

Esittely

Tarvitsetpa tilavaa autoa tavaroiden tai ihmisten kuljettamiseen peräkärryllä tai ilman. Takapenkille saa helposti turvaistuimen tai kaksi. Myös IsoFix kiinnitys löytyy. Takimmaisilla penkeillä matkustaa mukavasti pari alakoululaista. Tavaratilaan mahtuu mukaan paljon tavaraa tai koira. Autolla vetää peräkärryä tai matkailuvaunua. Auton varustetaso on Tekna eli siinä on runsas varustelu. Vakiona navigaattori, kelpo handsfree ja bluetooth kautta musat Spotify:sta, niin pitkäkin matka suujuu tällä autolla vakionopeudensäätimen huolehtiessa nopeuden ylläpidosta. Ratissa olevien kytkimien ansiosta käsiä ei tarvitse irroittaa ratista kesken ajon. Ostin auton elokuussa 2023. Edellinen omistaja oli teettänyt etupään jarruremontin kesäkuussa 2023. Karlassa tehtiin oston jälkeen 268142km kohdalla autoon huolto, jossa vaihdettiin öljyt ja suodattimet. Samalla tarkastettiin auton kuntoa laajemmin ja löydettiin väljä raidetangon pää oikealta puolelta. Se uusittiin lokakuussa 2023. Katsastettu marraskuussa 2023. Autolla olen ajanut lähinnä pitkää ajoa maantiellä vaikeissakin sääoloissa. Auto on vakaa ja helppo ajettava. Myyn auton pois meille tarpeettomana, koska muutimme kaupungin keskustaan ja meillä on kaksi muutakin autoa. Autossa on ikänsä ja kilometriensä mukaisia käytön jälkiä, mutta sisustus ja ulkopinnat ovat siistejä ja ehjiä. Kuljettajan oven sähköikkunan mekanismi takertelee. Toimii, mutta hitaasti ja saattaa hetken jumittaa. Auton mukana tulleet virta-avaimet olivat hyvin kuluneita. Tilasin yhden uuden virta-avaimen. Autoon on kahdet renkaat alumiinivanteilla. Kesä- ja talvirenkaat kunnossa ja kulutuspintaa jäljellä parin kauden ajoihin. Kattokiskoihin kiinnitettävä taakkateline esim. suksiboksia varten tulee auton mukana. Samoin lohkolämmittimen johto tulee mukaan.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
12.2009
Katsastettu
11.2023
Korimalli
Tila-auto
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1997 cm³
Teho
104 kW / 139 hv
Vääntö
196 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
10.5 s
Huippunopeus
190 km/h
Omamassa
1551 kg
Vetomassa jarruin
1400 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Leveys
1783 mm
Pituus
4525 mm
Väri
Sininen
Henkilömäärä
7
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (32)

Lohkolämmitin, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, USB A-liitin, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Ajotietokone, GPS navigaattori, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

8.4 l/100km / CO2-päästöt 197 g/km

Ilmoittajan tiedot

Marko Mäkelä

Käyttäjänä

Maaliskuu 2024

Sijainti

Pori

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Meillä myyt autosi jopa kahdessa päivässä!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin