Nissan Qashqai

1.6 Manual 2WD Acenta Connect, 117hp, 2012

Hinta: 5 700 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty13.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2012

Mittarilukema

288 000 km

Moottoritilavuus

1.6 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

TYX-751

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

Esittely

Tässäpä olisi tarjolla loistava käyttöauto ja kansansuosikki Nissan Qashqai 1.6 2WD 5MT Acenta Connect vm.2012 Kaikin puolin toimiva ja asiallinen auto tosi hyvällä varustetasolla heti valmiina ajoon. Hiljainen ja vakaa ajettava, ei ylimääräisiä kilinöitä tai kolinoita Auto on tosi siistikuntoinen niin ulkoa kuin sisältä. Täysin ruosteeton kori, maalipinta hyväkuntoinen ja kiiltävä. Ei mainittavia kolhuja, parkkipaikkapainaumia, maalivikoja tmv. Tuulilasi ehjä. Sisätilat puhtaat ja ehjät, myös tavaratila siistikuntoinen. Tekniikkapuoli kunnossa ja moottori käy siististi. Tärkeät perusasiat kunnossa, esim: -Auto juuri katsastettu 4/2024, joten lähes täysi vuosi ajoaikaa -Viimeisin määräaikaishuolto tehty 3/2024 -Ilmastointi huollettu hiljattain, ja puhaltaa kylmää! -Hyvä huoltokirja. Säännöllisesti vuosittain huollettu huoltoliikkeen leimoin. -2xOk kuntoiset renkaat , molemmat alumiinvanteilla, joten rengaskaupoille ei tarvitse heti lähteä. Kesärenkaat Michelin Primacy ja talveksi nastarenkaat Kontio Lappi pintaa 8mm ja nastat tallella. Varustetaso ikäisekseen varsin kattava, löytyy monenlaista mm: -Vetokoukku -Nissan Connect navigointi -Peruutuskamera -Kaksivyöhykkeinen automaattiilmastointi -Vakionopeuden säädin ja Nopeudenrajoitin -Sadetunnistin -Lohkolämmitin ja sisätilanpistoke+Defa sisätilanlämmitin -Start&Stop järjestelmä -Isofixit -Kääntyvät sähköiset sivupeilit -Kaukokeskuslukitus ja Huom. mukaan 2 toimivaa avainta -Ajotietokone, Bluetooth, USB-liitäntä -Monitoimiohjauspyörä -Sähköikkunat -Näyttävä viininpunainen metalliväri Kaikki varusteet myös toimii. Tästä mukava ja ajaton menopeli vielä vuosiksi eteenpäin. Kilometrit tässä ei näy kuin mittarissa.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
04.2012
Katsastettu
04.2024
Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1598 cm³
Teho
86 kW / 115 hv
Vääntö
157 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
11.9 s
Huippunopeus
181 km/h
Omamassa
1423 kg
Vetomassa jarruin
1200 kg
Vetomassa jarruitta
685 kg
Leveys
1780 mm
Pituus
4330 mm
Väri
Punainen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (33)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Start/stop -moottori, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, USB A-liitin, Bluetooth, Ajotietokone, GPS navigaattori, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

5.9 l/100km / CO2-päästöt 139 g/km

Ilmoittajan tiedot

Tomi

Käyttäjänä

Syyskuu 2017

Sijainti

Kauhajoki

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin