Nissan X-Trail

2.5 4x4 Manual, 165hp, 2005

Hinta: 7 200 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty30.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2005

Mittarilukema

270 000 km

Moottoritilavuus

2.5 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

YFT-767

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

Esittely

Myydään Nissan X-Trail (1. sukupolvi) Juuri huollettu Kunto ja Jousitus Auto on hyvässä kunnossa ikäisekseen. Jousitus on pehmeä ja tarjoaa pehmeän ajokokemuksen asfalttiteillä. Ajovalot ja muut valot Vaihdettu Osramin CoolBlue nextgen halogeenipolttimot, jotka parantavat lähivalojen sivunäkyvyyttä. Sisätilan valot on vaihdettu C-Bright LED-polttimiin. Huoltohistoria ja Moottori Huolto Viimeisin isompi huolto tehty kesäkuussa 24. Huoltokirjaan ei ole merkitty kaikkia tietoja, joten huoltohistoriaa on hankala selvittää. Moottori 2.5l moottori / 165hp. Mäkilähtö kytkintä nostettaessa on todella helppoa. Lisätiedot ja Ominaisuudet Kuvissa näkyvä radio ei ole enään paikallaan, laitettu alkuperäinen radio takasin paikoilleen, rattisäädin toimii, mutta CDn soitin eikä vaihdin toimi, moottoriehjä ja kasetti soitin toimii myös tavalllisen radion kanssa Neliveto ja Itse tehty Excel-taulukko Auto kulkee Hamina, Luumäki ja Kouvola alueella. Kytkettävä neliveto, maastossa ei ongelmaa. Käsikytkimestä löytyy AUTO-asento, jolloin auto itse päättää, milloin neliveto kytkeytyy päälle. Sähköinen itse tehty Excel-taulukko saatavilla kysyttäessä. Ilmastointi ja Renkaat Automaattinen puhallusnopeus. Kesärenkaat hyvässä kunnossa, talvirenkaat kohtalaisessa kunnossa. Suomuvalojen ja kattopitkien polttimoita ei ole vaihdettu. Laturi vaihdettu 12/22 (239t km) Lisätietoa ja Kuvia Ilmastointi on huollettu 27.5.24, laitettu kylmäaine, joka näkyy jos vuotaa Lisäkuvia ja tietoja saatavilla kysyttäessä.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
05.2005
Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
2488 cm³
Teho
123 kW / 165 hv
Vääntö
230 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9.9 s
Huippunopeus
187 km/h
Vetomassa jarruin
4000 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Musta
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (28)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Kattoikkuna, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, USB A-liitin, Bluetooth, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9.4 l/100km / CO2-päästöt 226 g/km

Ilmoittajan tiedot

Topi Varis

Käyttäjänä

Tammikuu 2020

Sijainti

Luumäki

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin