Opel Ampera

Hinta: 10 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty31.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2012

Mittarilukema

156 000 km

Moottoritilavuus

1.4 l

Käyttövoima

Sähkö

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

CKV-618

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Siisti kuntoinen Opelin sarjahybridi. Tässä polttomoottori toimii ainoastaan generaattorina akulle, eli ei turhaa vaihteistoa vaan aina mennään sähkömoottorilla ja kyyti on mukavaa ja tasaista. Varusteita autossa on vakionopeudensäädin, nahkasisusta, kattoluukku, navi, bluetooth puhelimen yhdistämiseen, automaattinen ilmastointi, parkkitutkat edessä ja takana sekä peruutuskamera myös Bosen parempi äänentoistojärjestelmä on aikanaan ruksittu varuste listalle. Auton saa myös lämpenemään tai jäähtymään etänä. Kesä ja talvirenkaat alumiini vanteilla. Mukaan myös lataamiseen tarvittavat kaapelit kotiin ja latausasemille. Amperassa on kokoisekseen hyvät tilat ja takapenkit kaatamalla tavaraa mahtuu kyytiin yllättävän paljon. Amperalla on mukava ajaa pidempääkin matkaa eikä tarvitse jännittää akun loppumista kun bensalla matka jatkuu vaikka akku loppuisi. Auto huollettu lokakuussa (150tkm) jolloin vaihdettu polttomoottorin öljy/suodatin, moottorin ilmansuodatin ja ilmastoinnin raitisilmasuodatin. Moottoriin tehty huollon yhteydessä RVS suojauskäsittely jolla vältetään hybridien moottorin vähäisestä käynnistä johtuvia ongelmia. Ennakoivana huoltona myös jarrut herkistelty talvirenkaiden vaihdon yhteydessä. Itselle tulee paljon matka-ajoa ja auton kulutus on omassa ajossa ollut noin 4l/100km mutta kokonaiskulutus koko ajomäärän ajalta on 2l hujakoilla. Sähköllä range on lämpötilasta riippuen 40-60km välillä.


Lataus ja toimintamatka

Akun kapasiteetti
16 kWh
Lataustyyppi
Type 1
Toimintamatka sähköllä
60 km

Tekniset tiedot

Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1398 cm³
Teho
111 kW / 149 hv
Vääntö
370 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9 s
Huippunopeus
161 km/h
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (24)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Avaimeton lukitus, Avaimeton käynnistys, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Liikennevalotunnistus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Bluetooth, Ajotietokone, Audioliitin, Kahdet renkaat, Huoltokirja, Ladattava hybridi

Ilmoittajan tiedot

Miika

Käyttäjänä

Toukokuu 2022

Sijainti

Varkaus

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin