Opel Astra

Opel Astra G - CC 3-door 1.6 Manual, 75hp, 2000

Hinta: 1 190 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty17.1.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2000

Mittarilukema

288 000 km

Moottoritilavuus

1.6 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

XRR-536

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Suomalainen harvinaisuus 3 ovinen Opel Astra Hadback G - CC. Vuosi ajo aikaa! Myynnissä siksi kun olen Liikuntarajoitteinen ja haussa automaatti vaihteinen bensa - auto. Alla hyvät talvirenkaat. Toiset renkaat ovat ne joka kelin renkaat. Korjaamolla Katsastus korjaukseen laitettiin pakoputkea ja etu piskuria. Asentaja tarkasti samalla Jakopään hihnan kunnon. Totesi että ei murtumia eikä rispaantunut. Samalla sormin että ei ollut kulunut. Tuota suosittelen muillekin kun ne suositus ajat eri autoissa on niin pitkät. Astra on hyvä ajettava, vakaa ja näppärä. Suosittuja kun luja moottori, tekniikka toimii ja eivät ole pahoja ruostumaan. Moottori käy sievästi ja ottaa herkästi ja tasaisesti kierroksia. Digi näytöllä soitin, kellon aika, päivyri ja ulko lämpötilan näyttö. Näyttää myös radio kanavat. Kuuluvuus todella hyvä niin radiossa kuin CDn puolelta. Harvinaisen hyvä. Kaikki samassa taulussa. Auto ollut koko ajan Oulun läänissä. Auto on Haukipudas Kk Kärpänkuja 4 Juha Ikonen+358414990241 Whatch App sama.


Tekniset tiedot

Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1598 cm³
Teho
55 kW / 74 hv
Vääntö
128 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
14.5 s
Huippunopeus
170 km/h
Vetomassa jarruin
1000 kg
Vetomassa jarruitta
570 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
3

Lisävarusteet (21)

Lohkolämmitin, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköavusteinen takakontti, Lämmitetty takalasi, Lähtöavustin, Avaimeton lukitus, Metalliväri, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Paikallaanpitoavustin, Mäkilähtöavustin, Airbag, RDS Radio, CD-soitin, Radio, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

7.2 l/100km / CO2-päästöt 173 g/km

Ilmoittajan tiedot

Juha Ikonen

Käyttäjänä

Lokakuu 2013

Sijainti

Oulu

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin