Opel Astra

Cabriolet bertone

Hinta: 3 399 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty24.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2002

Mittarilukema

190 000 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

BRM-594

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Oletko aina unelmoinut, että voisit ajaa kuuman kosteana iltana auringon laskua kohden vaimosi,tyttöystäväsi tai salarakkaan kanssa. Tässä on juuri sinulle oikea ajoneuvo eli steinmetz Opeli. Tämä kaunis yksilö on vuosimallia 2002 ja ajettu vain 190tkm. Sähkölasit löytyy joka nurkasta,  että jos sattuu vauhtia olemaan liikaa niin ei tarvitse oksentaa lattialle. Myös katto on ehyt, vedenpitävä ja toimii niinkuin kuuluu (sähköllä toimii). Konttorille ei tarvitse vähään aikaa mennä, kun tämä kaunotar on katsastettu 16.4. Öljyt on vaihdettu 189500 tkm kohdalla eli huoletonta ajoa on. Yhdet renkaat löytyy kyseiseen yksilöön, jotka on ostettu 27.3. Myös on vaihdettu keskiputki vaimentimeen, että äänet tulee ulos oikeista paikoista. Kaunottaresta löytyy myös alpine BT mankkaa ja peräkontin puolelta löytyy vahvistinta ja subwooferia, että ei käy tylsäksi ajaa auringon laskua kohden. Aina voi esittää oman näkemyksen hinnasta. Jos on kysyttävää niin ei muuta, kuin luuri käteen.


Tekniset tiedot

Korimalli
Avoauto
Vetotapa
Etuveto
Väri
Musta

Lisävarusteet (15)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Urheiluistuimet, Sähköikkunat, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Keskuslukitus, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Bluetooth, Audioliitin, Radio

Ilmoittajan tiedot

Marko Karasti

Käyttäjänä

Huhtikuu 2016

Sijainti

Haapajärvi

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin