Opel Vectra

Caravan 2.2 Direct Manual, 155hp, 2004

Hinta: 1 200 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty19.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2004

Mittarilukema

314 000 km

Moottoritilavuus

2.2 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

TLG-884

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tilava ja toimiva farkku, toki perus kulumaa jo näille kilsoille. Yleisilmeeltään kuitenkin siisti. Leimaa vielä 11/24 asti. Vakkari ja ilmastointi toimii. Ketjukone eli ei jakohihnan vaihtoja. Juuri perushuollettu 4/24 313 000 km - Ilmanputsari vaihdettu - Raitisilmasuodatin vaihdettu - Öljyt + suodatin vaihdettu - Jäähdytysneste vaihdettu - Laitettu uusi kannen tiiviste - Konepellin kaasujousi vaihdettu jämäkämpään niin pysyy konepelti ylhäällä 2023 tehty mm. - sytytystulpat vaihdettu - polttoainesuodatin vaihdettu Kesärenkaissa hyvin pintaa, ok talvikumit omilla vanteillaan. Etupolttimot vaihdettu tehokkaampiin. Näillä myös näkee ajaa. Peräkoukun sähköpistoke on uusittu, mutta on hieman rumasti kiinni koukussa. Korissa yllättävän vähän ruostekohtia, muutamia kohtia on paikkamaalailtu yli. Miinuksena vas. takaoven keskuslukko ei toimi eli vaatii manuaalisen avauksen/lukituksen. EGR on äskettäin putsattu (pikkuisen silti vielä kierrokset seilaa tyhjäkäynnillä ja herjaa välillä koodia). Ei vaikuta ajossa. Seuraava huoltokohde mikä on tiedossa on jossain vaiheessa takajarrut, mutta ajaa vielä hyvin näinkin. Tarjoa jos hinta ei miellytä! Jos ehdotat vaihtoja niin motocross/enduro pyörä, ktm smotot, sähköfillari (mtb), peräkärry, kevyt k-a tai halvempi projektiauto voisi käydä tapauskohtaisesti. Kalliimpaan välirahaa multa jos tulee jotain mielenkiintoista vastaan.


Tekniset tiedot

Katsastettu
11.2023
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2198 cm³
Teho
114 kW / 153 hv
Vääntö
220 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
10.1 s
Huippunopeus
212 km/h
Vetomassa jarruin
1500 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (23)

Lohkolämmitin, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Hiihtoluukku, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, RDS Radio, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

8.1 l/100km / CO2-päästöt 194 g/km

Ilmoittajan tiedot

LKH

Käyttäjänä

Helmikuu 2019

Sijainti

Hyvinkää

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin