Opel Zafira

1.9 CDTI Manual, 120hp, 2008

Hinta: 3 300 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty12.9.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2008

Mittarilukema

241 400 km

Moottoritilavuus

1.9 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Opel Zafira 1.9 Turbo Diesel OPC on katsastettu ja huollettu, lisäksi kaikki verot on maksettu. Autossa on Opel Assistance palvelu (https://www.opel.fi/huolto-ja-palvelut/takuut-ja hoito/tehdastakuut/tienvarsipalvelu.html), joka on voimassa silloin, kun auto on huollettu Opel-huollossa ja Opel-liikkeessä. Lähes kaikki huollot on tehty Opel-liikkeessä huoltokirjan mukaisesti. Lähes kaikki varaosat ovat alkuperäisiä Opel-varaosia. Auto on siisti sisältä ja päältä eikä autossa ole kuljetettu eläimiä. Voimanlähteenä on 1.9-litrainen taloudellinen turbodiesel ja sen jatkeena on kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto. Vuonna 2008 Suomeen ensirekisteröidyn Opel Zafiran varusteita ovat esimerkiksi nahkaratti, keskikyynärnoja edessä ja takana, tummennetut sivu- ja takalasit, radio- cd-soitin Aux-liitännällä, vetokoukku, ajotietokone, ilmastointi, kaukosäätöinen keskuslukitus, ohjaustehostin, etupenkinlämmittimet, sähkökäyttöiset ikkunat edessä, sähköpeilit, vakionopeudensäädin, kevytmetallivanteet. Auto on lisäksi varustettu vararenkaalla, joka on monella tavalla parempi ratkaisu kuin renkaan paikkausainepullo, joka on monessa autossa varusteena vararenkaan tilalla. Opel Zafira 1.9 Turbo Diesel sopii erinomaisesti vetotehtävälle. Opel Zafira 1.9 Turbo Diesel on sellainen road master, jossa on tilaa 7 henkilölle, joten road trip -matkat onnistuvat isommalla joukolla helposti. Voit lähteä road trip -matkalle oikeastaan minne vain. Lähde vaikka Roskilden Festivaaleille kesä-heinäkuussa tai vaikkapa Islantiin. Opel Assistance- palvelu on turvanasi 40 maassa. Opel Assistance- palvelu auttaa silloin, jos tulee yllättäviä vaikeuksia matkalla kaikkina vuorokauden aikoina. Erityishuomio on siinä, että dieselautolla on polttoaineessa parempi hyötysuhde ja halvemmat varaosat kuin sähköautolla. Tällä autolla on tehty monet ulkomaanmatkat ja kaikilla matkoilla Opel Zafira on ollut luotettava, myös kotimaan pakkasilla. Autossa on Saksan ympäristötarra Umweltplakette ja Opel Zafirassa on EURO 4 -päästöluokan vaatimukset täyttävä diesel-moottori, joten sillä voi ajaa Saksan kaupungeissa, joissa on voimassa ympäristövyöhykkeet. Varmasti on monenlaisia autoja tarjolla, mutta vähemmän on niitä, johon oikeasti mahtuu isompi määrä matkatavaraa vaikkapa Euroopan matkoille. Opel Zafira tarjoaa erityisen hyvät matkatavaratilat. Kuljeta vaikka noin 150 cm pitkä sohva, sellainen on autolla kuljetettu. Tällä kertaa harmittaa sanoin kuvaamattoman paljon auton myyminen, erityisesti kun nyt auto on huollettu ja katsastettu sekä lähtenyt hyvin käyntiin pakkasella. Autoja, joita on ollut omistuksessa, on saanut kyllä korjauttaa ja huollattaa paljon enemmän. Mutta tämä on tarjonnut aina kuljetuspalvelua kaikkina vuorokauden aikoina. Opel Zafira 1.9 Turbodiesel OPC on saatavilla rahoitustarjous. Kaupat katsastuskonttorilla. Tervetuloa tutustumaan upeaan maanteiden työjuhtaan.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
05.2008
Katsastettu
05.2023
Korimalli
Tila-auto
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1910 cm³
Teho
88 kW / 118 hv
Vääntö
280 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
12.2 s
Huippunopeus
186 km/h
Vetomassa jarruin
1400 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Henkilömäärä
7
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (21)

Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, RDS Radio, Ajotietokone, CD-soitin, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

6.1 l/100km / CO2-päästöt 165 g/km

Ilmoittajan tiedot

Sirpa

Käyttäjänä

Tammikuu 2015

Sijainti

Hyvinkää

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Meillä myyt autosi jopa kahdessa päivässä!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin