Tärkeä tiedote: Tori Autot -palvelu suljetaan syyskuun loppuun mennessä.

Opel Zafira

Myydään

Ilmoitus jätetty11.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2006

Mittarilukema

450 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

YGN-832

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Myydään pitkään palvellut Opel Zafira. Osina tai kokonaisena. Auto rupesi oireilemaan, ei jaksa liikkua eikä oikein tahdo kierroksetkaan nousta. DPF Tukossa? Jokatapauksessa autoa ei enää kuntoon laiteta jonka johdosta laitan sen myyntiin. Autosta voi vapaasti kysellä osaa, ja minä sitten puran ne autosta. Löytyy mm täysnahkasisusta, panoramalasikatto, kohtuu kuntoiset kesä sekä talvirenkaat alumiinivanteilla. Mielellään nouto, mutta tapauskohtaisesti mahdollista myös postittaa. Autossa on vielä kaikki tallella, tarpeen tullen päivittelen mitä osaa on jo myyty. Yhteydenotot mielellään viestillä.


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1993 cm³
Henkilömäärä
7
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (21)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Pysäköintitutka, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, Ajotietokone, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Santeri H

Käyttäjänä

Tammikuu 2019

Sijainti

Kuopio

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin