Peugeot 206

2.0 3d GTI S16 WRC look!

Hinta: 9 250 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty15.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2003

Mittarilukema

118 500 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

KMK-619

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-

Toimituskulut

100 €


Esittely

Rallihenkeen rakennettu Peugeot 206 S16. Auto on koriltaan täydellinen WRC-klooni ja varsin näyttävän näköinen ilmestys leveine lokasuojineen ja valtavine spoilereineen. Autoon tehdyt pienet modifikaatiot kertovat, että auto lienee ollut nuottiautona tai aikeissa rallipoluille, jossain vaiheessa elämäänsä (turkkipeltiä pohjassa auton perässä, vahvistuksia iskaritorneissa, jne.) Auto on muutoskatsastettu alustasarjalle (korotettu nyt sora-lookkiin). Auto on muutoskatsastettu myös Sparcon kuppipenkeille. Takapenkin tilalle tehty tasaista tilaa esimerkiksi reissuissa nukkumista tai tavaroiden kuljetusta varten. Auto on maalattu viime kesänä bemarin värikartan Imola Rot -värillä. Samalla on siistitty kabiinia muuhun sävymaailmaan sopivammaksi. Vaihdettu mm. vetaria, jarruosia, sytytyspuola, raidetangonpäät (sisemmät ja uloimmat molemmat puolet meyle hd), kytkinsarja, jakopääsarja + vesipumppu, venttiilikannentiiviste, alustasarja säädettävä, pohja korkeapainepesty sekä maalattu ja massattu, polttonestepumppu, kaikki suodattimet, jäähdytin, lisämittarit (imuilmanpaine, jännite, lämpömittari, öljynpaine), pyöränlaakerisarja (oikea etu), koiranluut (meyle hd). Autoon on kahdet hyvät (käytännössä uudet) renkaat ja siistit alumiinivanteet. Tervetuloa katsomaan! Ehkä vaihtokin? Aivan heti ei toista samanlaista tule vastaan. Halpa huoltaa ja hyvä ajaa. Kysy lisätietoja!


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
03.2003
Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2000 cm³
Teho
103 kW / 138 hv
Vääntö
190 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
8.9 s
Huippunopeus
210 km/h
Väri
Punainen
Henkilömäärä
2
Ovien lukumäärä
3

Lisävarusteet (16)

Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Sähköikkunat, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, USB A-liitin, Bluetooth, Radio, Kahdet renkaat

Ilmoittajan tiedot

Mobilisti

Käyttäjänä

Huhtikuu 2020

Sijainti

Vihti

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin