Peugeot 307

Sw

Hinta: 450 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty26.5.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2003

Mittarilukema

300 000 km

Moottoritilavuus

1.6 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Myydään osina.Katsastamaton.viimeksi leima 2018.ollut hallis muutama vuosi.ja Jakopää tehty.2vuotta sitten takajarrut tehty,sekä koko jarruputki kuskin puolelta perästä keulaa, ohjaustehostin vaihettu,jarrutehostin vaihettu.ecu vaihdettu.jolloin heitti mittariin 60 tonnii lisää.autolla ei ole ajettu kun hallin pihassa.ilmastointi tyhjeni.toimi kun tuli 2019 mulle.siisti koppa ja kone käy hyvin.normi huollot tehty .autossa vakionopeuden säädin.yhet renkaat . .leimalle meinasin mutta lasiin ilmestyi juuri kuskin ylälaitaan halkeama.joten se jää multa tekemättä.hinta on tuo.käytetyn lasin iskee kiinni ja leimalle,lasista saa vinkin .tai laitetaan osina myyntiin.jos ei mene muuten.Osina tai kokonaan,vanteet ja renkaat ei kuulu kauppaan.P.S. myynnissä myös jotain pösö.307 osia.


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1600 cm³
Väri
Keltainen
Henkilömäärä
7
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (17)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Metalliväri, Kattoikkuna, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, Radio

Ilmoittajan tiedot

jari

Käyttäjänä

Marraskuu 2013

Sijainti

Kouvola

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin