Peugeot 407

SW 2.0HDi Aut.

Hinta: 1 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty13.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2006

Mittarilukema

310 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Enon puolesta, auton vaihdon myötä ylimääräisenä myyntiin. Kohtuudella ajettu automaatti farmari pösö. - Marraskuulla katsastettu. (Korjauskehotuksena vetarin suojakumi, osa hommattu, mutta vaihtamatta) - Tuulilasin vaihdosta ei pitkästi (ehjä ja siisti) - Pyöränlaakerit vaihdettu kaikki hiljakkoin. - Jakopää tehty myös hiljattain. - Kelvolliset kitkarenkaat peltivanteilla alla ja jonkinlaiset kesärenkaat aluvanteilla mukaan. - Korissa sanomista, isoimmat etunurkissa ja takapuskurissa. (Kuvattu) - Vaihteisto toisinaan menee johonkin vikatilaan, silloinkin pystyy ajamaan ja on kuittaantunut itekseen pois muutaman käynnistyksen jälkeen. Tätä ilmenee satunnaisesti, saattaa mennä useampia kuukausiakin ilman ongelmia. - Ilmoittelee palaneita polttimoja, vaikka kaikki olevinaan toimii. - Moottorin vikavalo toisinaan syttyilee, mutta ei tunnu vaikuttavan ajoon tai käyntiin. - Keskuslukituksen kaukosäädin ei toimi, manuaalisesti pelaa kyllä. Kokonaisuutena kohtuu toimiva peli ja kiva ajella. Ja tämänhän saa myös halutessaan 2h pakuksi rekisteröityä. Mukaan mahdollista saada ehjä saman värinen takapuskuri ja muutakin osaa halutessaan samanlaisesta purkuautosta.


Tekniset tiedot

Katsastettu
11.2023
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1990 cm³
Teho
97 kW / 130 hv
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (30)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Vyöhykeilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Automaattinen katto, Metalliväri, Kattoikkuna, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Mikael K.

Käyttäjänä

Lokakuu 2015

Sijainti

Kihniö

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin