Peugeot e-208

Allure Pack

Hinta: 27 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty11.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2023

Mittarilukema

13 000 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Sähkö

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

SPC-826

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

-


Esittely

Sähkö peugeot e-208 laajennetulla lisätakuulla 5 vuotta / 200 000 km. Auto on vuoden vanha, eikä se ole "hullupösö" Myynissä vain sen takia, että muutan ulkomaille asumaan, joten joudun luopumaan omaisuudestani. Tämä auto selviytyy pitemmistäkin reissuista pikku pysähdyksin, kuten norjan reissu meni leikiten. Auto välillä seisonut jopa yli kuukauden paikallaan, koska käytän suurimmaksi osaksi työautoa päivittäisiin ajoihin. Autolla lähinnä tehnyt pitkiä matkoja ympäri lappia. Tämä auto ei myöskään pelkää -30*C pakkasia vaan on lämmin, mutta toki pakkasella kantama laskee. Ladattu lähes aina tavallisella suko laturilla, mutta matkoilla jonkun verran pikalatureilla. Autosta löytyy hienot ajoavustimet, kuten ajolinja-avustin, liikennemerkki tunnistus ja aktiivinen vakionopeus joka säätää nopeutta edessä olevan liikenteen mukaan, joten tällä on todella hieno ajaa pitkiä matkoja, koska vakaa ja mukava. Avaimeton lukitus! Autoa on pidetty todella hyvällä käytöllä, eikä sitä ole edes ikinä harjalla pesty. Autossa ei ole kiveniskeytymiä, eikä muitakaan vaurioita ja jopa tuoksuu uudelta ajoneuvolta. Vasta käynnyt vuosihuollossa jossa tarkistettiin pohja ja akun kunto. Paras mahdollinen kaupunkiauto ja varsinkin jos kotoa löytyy jonkillainen pistorasia, jossa voi auton ladata helposti. Mukana tulee Suko-latausjohto ja erillinen peugeot- latausjohto 22kw asemille. Auton mukana tulee kesä ja talvirenkaat vanteilla.


Lataus ja toimintamatka

Akun kapasiteetti
50 kWh
Lataustyyppi
Type 2 CSS
Toimintamatka sähköllä
350 km
Latausvirta (nopea)
100 A

Tekniset tiedot

Käyttöönotto
02.2023
Korimalli
Viistoperä
Teho
100 kW / 134 hv
Vääntö
260 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
8 s
Huippunopeus
150 km/h
Omamassa
1530 kg
Väri
Keltainen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (51)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Virtalähde 230V, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Start/stop -moottori, Lähtöavustin, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Avaimeton lukitus, Avaimeton käynnistys, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Pysäköintitutka, LED-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Paikallaanpitoavustin, Mäkilähtöavustin, Airbag, Törmäyksenesto, Varashälytin, Mukautuva vakionopeudensäädin, Sumuvalot, Ajoavustin, Ajonestolaite, RDS Radio, USB A-liitin, USB C-liitin, Apple Carplay, Android Audio, MirrorLink, Bluetooth, Mobiiliverkko (3G tai 4G), Kosketusnäyttö, Ajotietokone, Ääniohjaus, Radio, Pysäköintiavustin, Kahdet renkaat, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Jarno Ahtiainen

Käyttäjänä

Heinäkuu 2021

Sijainti

Rovaniemi

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin