Peugeot Expert

Hinta: 2 215 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty15.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2006

Mittarilukema

335 211 km

Moottoritilavuus

1.9 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

FHV-288

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Myyntiin alvillinen pieni käytännöllinen pakettiauto vuoden leimalla! Ollut kevyellä käytöllä minulla vuoden, mutta nyt isomman pakettiauton edestä myyntiin. Edellisellä omistajalla oli käytössä 5v kevyessä käytössä. Juuri sisäänajettu 335211 km Katsastettu 03/24 Öljyt ja polttoainesuodatin vaihdettu 03/24 Pieni kulutus 1.9d luotettava moottori Tekniikka toimii Vaihdettu vuoden sisään sensoreita, kaikki hehkutulpat, hehkurele, ilmamassasensori, iskunvaimentimen yläpää oikealla, aurauskulmien säätö alatukivarsi ja termostaatti. Kokonaan tummennettu takatila (halutessaan saa tummennukset pois). Lisävalo edessä ja takana työvalo. Tavaratilassa myös kirkas valo. Katolla majakkavalo. Thulen kattotelineet avaimilla. 180 astetta aukeavat takaovet Peruutuskamera Elektroninen pysäköintikiekko Kosketusnäytöllinen android soitin navigaattorilla. Laajakulma sivupeilit Pieniä vikoja Ilmastointi vaatii kompuran vaihdon jos haluaa kylmää kesällä (lämmitys toimii normaalisti) Tuulilasissa tosi alhaalla särö (ei tullut mainintaa katsastajalta) Kuskin penkinlämmitin ei toimi, mutta apparilla toimii (ei ole tutkittu syytä) Katsuri antoi korjauskehotuksen pakoputken vuodosta ja rekisterivalojen toimimattomuudesta. Takatilasta on vanhat kuvat, päivitän uudet kuvat myöhemmin.


Tekniset tiedot

Korimalli
Lyhyt-malli
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1880 cm³
Teho
51 kW / 68 hv
Väri
Punainen
Henkilömäärä
3
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (13)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Pimennetyt ikkunat, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Airbag, Sumuvalot, Ajonestolaite, Bluetooth, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Jaakob

Käyttäjänä

Lokakuu 2020

Sijainti

Helsinki

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin