Porsche Boxster

987 2.7 eFlexfuel

Hinta: 21 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty22.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2005

Mittarilukema

202 000 km

Moottoritilavuus

2.7 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero
Polttoainekulut
Toimituskulut

350 €


Esittely

Säännöllisellä ajolla ja hyvin huollettu Suomi-auto. Tätä yksilöä on säilytetty kuivassa tallissa ja peitettynä. Malliltaan se aito oikea eli viisilovinen manuaali, moottorina upeaääninen 2.7L boxer-kutonen ja valmistettu Porschen kodissa Saksan Stuttgartissa. Moderni musta nahka/alcantara-sisusta ja auto pidetty täysin originaalina. Auto on huollettu kattavasti 200tkm kohdalla, sisältäen uuden kytkimen, öljynvaihdon, pissapoika, vakaajan puslat sekä täydellisen läpikäynnin. Huollettu Porsche-huollossa Lempäälän Klassik Servicellä (viimeksi 22.2.2024). Tällä viikolla auto saa uudet jarrulevyt ja -palat. Moottori on tiptop-kunnossa ja öljyt vaihdetaan säännöllisesti. Huoltokirjat ja kuitit löytyy. Ollut Porsche-harrastajilla myös ennen nykyistä omistajaa, joten aina pidetty asianmukaisesti ja tällä ajaa huoletta seuraavankin vuosikymmenen. Tässä Porschessa on eFlexFuel-järjestelmä, jonka ansiosta voit ajaa edullisemmin, pienemmillä päästöillä ja paremmilla tehoilla E85-polttoaineella. Halutessasi voit tankata myös tavallista bensiiniä. Autoa on ajettu etanolilla, joten moottori ja putkisto ovat pysyneet puhtaina ja päästöt ovat pienet (vain 15g/km). Varusteluna autossa on näyttävät isot alumiinivanteet sekä lisäksi alkuperäiset Porschen OEM-vanteet. Mukaan tulee myös kankainen hengittävä autopeite ja kahdet avaimet. Tähän autoon saa rahoituksen esim Rahoituskauppa.com (vahvistettu). Voit tarjota vaihdossa autoa tai moottoripyörää. Vaihtohinta 23000e.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
03.2005
Katsastettu
06.2024
Korimalli
Avoauto
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2700 cm³
Teho
176 kW / 236 hv
Kiihtyvyys (0-100)
6 s
Huippunopeus
256 km/h
Omamassa
1370 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
2
Ovien lukumäärä
2

Lisävarusteet (19)

Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Sähköiset istuimet, Sähköikkunat, Automaattinen katto, Metalliväri, Urheilualusta, Vakionopeudensäädin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, Bluetooth, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9.6 l/100km / CO2-päästöt 15 g/km

Ilmoittajan tiedot

Hurula

Käyttäjänä

Lokakuu 2013

Sijainti

Tampere

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin