Porsche Cayenne

V8 340hv

Hinta: 5 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty19.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2004

Mittarilukema

217 000 km

Moottoritilavuus

4.5 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

KCG-600

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Siitäpä lähtisi nopeimmalle nyt todella edullisesti Porsche Cayenne 4.5 v8 2004 pitäis olla useampi tonni edullisempi muita. Auto on hiljattain katsastettu eli on valmiina suoraan ajoon. Auto todella hyvässä kunnossa ikäisekseen ja tekniikkakin pelaa mallikkaasti. Kori ja sisusta siistissä kunnossa ja ajattukkin vasta varsin maltilliset 217tkm. Tehokas 4.5 litran V8 moottori ja tästä syystä mahtava esimerkiksi vetoautoksi. Ajomukavuus on omaa luokkaansa vaikka ilma-alusta tästä puuttuukin, mutta perus rautajousilla varustettuna on ainakin luotettava jos ei muuta. Kitkarenkailla varustettu joissa pintaa reippaasti vielä jäljellä. Lohkolämmitinkin löytyy. Jälkiasennettava peruutuskamerakin löytyy, mutta sitä ei ole kytketty. Varusteita: Nahkasisusta,Sähköpenkit muistilla,Bosen äänentoisto, Kattoluukku, Lukot etu ja takavedolle, kaarrevalot, Navigointijärjestelmä,Pysäköintitutka Varmasti paljon muuta! Tavallinen liikenteestäpoisto tehty kun ei enään käyttöä tälle. EI verovelkaa Tästä kesäksi hieno menopeli!


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
05.2004
Katsastettu
01.2024
Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
4511 cm³
Teho
331 kW / 444 hv
Vääntö
620 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
5.6 s
Huippunopeus
266 km/h
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Musta
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (39)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköavusteinen takakontti, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Urheiluistuimet, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Automaattinen katto, Metalliväri, Kattoikkuna, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Xenon-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Ohjaukseen perustuvat valot, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Törmäyksenesto, Varashälytin, Mukautuva vakionopeudensäädin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajoavustin, Ajonestolaite, Ajotietokone, GPS navigaattori, CD-soitin, Radio, DVD-soitin, Vetokoukku


Kulutus ja päästöt

15.7 l/100km / CO2-päästöt 378 g/km

Ilmoittajan tiedot

korhonen tomi

Käyttäjänä

Lokakuu 2023

Sijainti

Kannus

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin