Renault Captur

JUURI KATSASTETTU TCe Navi Style Manual, 90hp 2014

Hinta: 6 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty11.1.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2014

Mittarilukema

148 000 km

Moottoritilavuus

0.9 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

BPJ-154

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

JUURI ILMAN HUOMATUKSIA KATSASTETTU (10.4) JA HUOLLETTU (12.4) siistikuntoinen ja täydellisellä huoltohistorialla varustettu Renault 90 Navistyle Captur. Auto on palvellut meitä todella hyvin jo yli 100.000km ajan. Erittäin luotettava ketjukone sekä muutenkin kestävä sekä vähävikainen tekniikka. Pieniruokainen sekä pienikuluinen Crossover. Auto on juuri huollettu jossa vaihdettu laturin vapaakytkin ja moniurahihna (250). Lisäksi tehty marraskuussa täydellinen A + B vuosihuolto jonka yhteydessä myös vaihdettu öljyt sekä suodattimet, alapallonivel, termostaattikotelo sekä jäähdytinnesteet: 300. Kuten raportissakin lukee ei vikoja, ei puutteita. Muita huoltoja mm. Tuulilasi vaihdettu kesällä 2023: 330. Koiranluut kesällä 2023. Vuosihuolto tehty liikkeessä aina 10tkm välein. Muita huoltoja mm. Tuulilasi vaihdettu kesällä 2023: 330. Koiranluut kesällä 2023. Jarruremontti 2020 Hyvät kahdet renkaat alumiinivanteilla, joista kesärenkaat lähes uudet. Alla olevat nastarenkaat myös hyväkuntoiset. Auto ollut käytössämme, Käyttöautosta oston jälkeen työmatka-ajossa yli 100.000km ajan jona aikana huollettu aina myös säännöllisesti. Ei kotieläimiä, ei tupakoitu, ei kolaroitu. Auto on siisti niin sisältä ja ulkoa. Viimeisin huolto tehty 143000 km kohdalla 11 / 2023 Varusteina mm: Kosketusnäyttö Jakopää ketjulla Ajovakaudenhallintajärjestelmä Ajotietokone Navigointijärjestelmä Metalliväri Keyless - Avaimeton sisäänkäynti ja moottorin käynnistys Multimediajärjestelmä kosketusvärinäytöllä Bluetooth handsfree Moottorilämmitin Penkinlämmittimet edessä Taittuvat takaistuinten selkänojat ja Isofix kiinnikkeet Vakionopeudensäädin Automaatti-ilmastointi Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä Sähköikkunat edessä ja takana Kahdet renkaat alumiinivantein Talvirenkaina nastat Start-stop-järjestelmä Kaikki auton huolto yms. dokumentit tallessa. Auto on edelleen jokapäiväisessä ajossa. Myydään sähköauton oston tieltä nyt edullisesti näppärä Renault crossoveri uuteen kotiin. EI vaihtoa.


Tekniset tiedot

Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
898 cm³
Teho
66 kW / 89 hv
Vääntö
140 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
13.1 s
Huippunopeus
171 km/h
Vetomassa jarruin
1200 kg
Vetomassa jarruitta
590 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (34)

Lohkolämmitin, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Start/stop -moottori, Monitoimiohjauspyörä, Avaimeton käynnistys, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Viihdenäyttö, Ajotietokone, GPS navigaattori, Audioliitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

5.1 l/100km / CO2-päästöt 114 g/km

Ilmoittajan tiedot

jaani

Käyttäjänä

Maaliskuu 2022

Sijainti

Joensuu

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin