Renault Clio

RS 2.0 Manual, 197hp, 2007

Hinta: 11 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty5.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

206 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

LRY-530

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

RS 197 malli on suurelta osin käsin koottu ja rakennettu RenaultSportin tuote, Ranskassa Dieppen tehtaalla. Clio RS mallin kori ja alusta on levitetty sekä vahvistettu. Alusta on myös erityisesti ajoneuvoon suunniteltu, joka on periytynyt Clio II Cup kilpa-autoista. RS197:n kori on lähes ainutlaatuinen tässä segmentissä, koska se on aerodynaamisesti optimoitu. Siinä on toimivat tuuletusaukot etulokasuojissa moottorin jäähdytyksen parantamiseksi ja takaosan alustan diffuusori. Jälkimmäinen on kenties Clion merkittävin linkki autonvalmistajan F1-teknologiaan. RenaultSport väittää, että suurella nopeudella diffuusori vähentää aerodynaamista nostovoimaa ja tuottaa 40 kiloa downforcea. Toinen RenaultSportin keskeinen vahvuus on sen autojen jarrutuskyky. Kaikki RS-mallit on suunniteltu tarjoamaan koko päivän jarrutusvoimaa kilparadalla. Nyt tämä upea Clio RenaultSport 197 etsii uutta harrastajaa! Auto on hyvin kattavasti läpikäyty ja minulla ollessaan saanut rakkautta jo seuraavissa määrin: - Ulkokuori maalattu uudelleen alkuperäisellä Ultra red-värillä. - etu- ja takavalot lakattu samalla uutta vastaaviksi - Uusi tuulilasi - Uusi takalasi - Kaikki lasit sävytetty miedosti kalvolla - Moottori läpikäyty 5tkm sitten. Laakeroitu, uusi kytkin + jakopää ja hilppeet - Alkuperäinen RS etulippa - Konin jäykkyyssäädettävät iskarit - H&R sekä Eibach jouset (molemmat mukana) - Scorpion RST catback-putkisto (makeat soundit) - Ratti verhoiltu uudelleen, Alcantaraa ja reikänahkaa + punainen raita ja tikkaukset - Vaihdekepin nuppi uudelleen verhoiltu, reikänahkaa punaisin tikkauksin (ei kuvissa) - Etuistuimet osittain uudelleen verhoiltu (olleet koko mustat, lisätty harmaata väriä) - Polttoainekäyttöinen Eberi + kaukosäädin kellolla (Eberiin vaihdettu uusi ohjainlaite ja kaukosäädin uusittu) - Uudet takajarrut - Rekisterikilvet vaihdettu uusiin (ilman FIN-merkkiä) - RS F1-tyyliset teippaukset - Maalipinta vahattu ja lasit pinnoitettu - Kenwood BT-soitin - Eibach pultattavat spacerit joka kulmassa - kahdet alkuperäiset 17" vanteet, toiset valkoiset, toiset hopeat. Hyvät nastarenkaat talveksi ja hyvät UHP-kesärenkaat. - Etupuskurin ritilän takana 550mm kaareva lisävalo Jotain unohtui todennäköisesti mainitakin, mutta tuossa varmasti tärkeimmät. Auto on erittäin siisti kaikin puolin, todennäköisesti yksi parhaista (samanlaisista) tällä hetkellä. Vielä on kuitenkin mahdollisuus hiukan parantaa: - Etujarrut voisi vaihtaa uusiin, ei kylläkään mitään tarvetta, mutta sitten olisi nekin mintissä. - Jarrusatulat pitäisi ehdottomasti maalata nätiksi - Sisäilman lämpöanturissa mahdollisesti vikaa, tätä en ole ehtinyt tutkia. - Mielessä ensisijaisesti myynti, mutta vaihto edullisempaan pakettiautoon voisi myös kiinnostaa (Transporter kokoluokka). Myös 4-veto mönkijä voisi kelvata vaihdossa.


Tekniset tiedot

Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1998 cm³
Teho
145 kW / 194 hv
Vääntö
215 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
6.9 s
Huippunopeus
215 km/h
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
3
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (34)

Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Polttoaineenlämmitin, Automaattinen katto, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Ohjaukseen perustuvat valot, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, Bluetooth, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

8.4 l/100km / CO2-päästöt 199 g/km

Ilmoittajan tiedot

Henkka_

Käyttäjänä

Helmikuu 2016

Sijainti

Turku

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin