Renault Espace

Grand 2.2 dCi Automatic, 150hp, 2005

Hinta: 10 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty4.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2005

Mittarilukema

353 000 km

Moottoritilavuus

2.2 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

SMZ-220

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tarjousten perusteella Myydään molemmat pois. Leimaa vielä jäljellä, taisi olla molemmissa. Manuaalivaihteisen voi viedä ajamalla pois Myyntiin tuli 2 kpl Renault espacen 2.2 dci 7hengen autoja. Autot on kaverin joka ei ole facessa joten jos kiinnostuit niin viestillä saa puhelinnumeron jos on halukkaita ostamaan autot. Mieluiten molemmat kerralla. Pistän tietoja autoista. Smz-220. Moottori vaihdettu kolariautosta. On vähemmän ajettu mitä kori. Samalla koneeseen tehty huolto ja tarkistettu kunto. Uusi turbo jolla ajettu noin 1000-2000 kilsaa. Hinta oli 450 euron paikkeilla. Melko uusi puhaltimen moottori. Hinta oli 650 euroa. Uudet kesärenkaat alla. Uusi takalasi. Jarruremppa tehty eli vaihdettu levyt ja palat eteen ja muistaakseni taakse. Jommankumman takapyörän laakeri vaihdettu. Sitten viat. Ilmastointi vaatii täytön kun ei ole remontin jälkeen täytetty. Vaihdelaatikko pitäis vaihtaa(Automaatti) katsastuskonttorilta lähtiessä oli boorit mennyt kuskin puolen vetareista ja kuulemma laatikostakin. Leimaa jäljellä heinäkuuhun saakka. Seissyt siis viimevuoden heinäkuusta lähtien. Hci-772. Siitä suoraan ajoon. Alla nyt talvirenkaat. Kääntölaakerit pitäis vaihtaa molemminpuolin. Kallistuksen vaimentimien korihelat pitäis vaihtaa. Ilmastointi ei toimi. Radio pitäisi ohjelmoida toimimaan kun mittaristo on vaihdettu. Ajettu viimeksi 29.4 eli eilen viimeksi. Vissiinkin on vielä liikennekäytössä. Leimaa heinäkuulle. Manuaali.


Tekniset tiedot

Korimalli
Tila-auto
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2188 cm³
Teho
110 kW / 148 hv
Vääntö
320 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
13.9 s
Huippunopeus
188 km/h
Vetomassa jarruin
2000 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (17)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Avaimeton käynnistys, Kattoikkuna, Isofix-valmius, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, Ajotietokone, CD-soitin, Radio


Kulutus ja päästöt

9.4 l/100km

Ilmoittajan tiedot

Jari Välimäki

Käyttäjänä

Syyskuu 2014

Sijainti

Kihniö

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin