Saab 9-3

S Coupe

Hinta: 3 950 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty18.7.2022

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2000

Mittarilukema

234 000 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Varmatoimiseksi todettu ja taas kertaalleen vuosikatsastettu Saab! Auto on ollut minulla 5 vuotta ja kilometrejä on sinä aikana tullut noin 45000 km - maltilliset noin 8 - 9 tkm / vuosi. Huollot on tehty ajallaan ja ilmenneet viat korjattu viipymättä. Huoltotoimenpiteitä mm. moottoriöljyt ja suodatin aina 10000 km:n välein. Vaihteistoöljyn vaihdon teetätin 200000 km:n kohdalla. Viimeisen parin vuoden aikana uusittu mm. sytytystulpat, ilmansuodatin, polttoainesuodatin, etujarruihin jarrulevyt ja -palat, takajarruihin jarrulevyt, -satulat, -palat ja seisontajarrukengät, molemmat etualatukivarret (alapallonivelet), kallistuksenvakaajan yhdystangot ja raidetangon päät. Muuta omistusaikanani laitettua ainakin pakoputken takaosa ja keskiosa sekä akku, mitä nyt tähän hätään muistan. Autoon on sekä kesä- että talvirenkaat Saabin omilla aluvanteilla. Autossa on johtosarja sisätilalämmittimelle. Kohtuullisella huollolla varmatoiminen malli. Moottori on 131 hv:inen, vapaasti hengittävä, jakopää ketjulla, joten turboahdinhuolia ei ole, eikä moottori vaadi säännöllisiä jakopäähihnan vaihtoja. Vm. 2000 ei vielä vaadi OBD-päästömittausta katsastuksessa.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
01.2000
Katsastettu
12.2023
Korimalli
Coupe
Vetotapa
Etuveto
Teho
98 kW / 131 hv
Väri
Punainen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
3

Lisävarusteet (21)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköikkunat, Metalliväri, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, USB A-liitin, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Joy

Käyttäjänä

Lokakuu 2019

Sijainti

Kotka

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin