Saab 9-3

Facelift, 1.8t (2.0), 150hv.

Hinta: 4 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty20.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2008

Mittarilukema

321 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

ZPY-919

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

SEURAAVA KATSASTUS 01.2025, Rehellinen suomi auto, ruostesuojaukset sen mukaan. Autossa ei mitään vikaa, tarvitsemme vain enemmän tilaa, sen takia mielummin vaihto esin turbo bensiini v70 volvoon, vähintään mk2 ja 05-eteenpäin(facelift) Todella hyvällä pidolla ollut saapi, on meidän käyttöön aavistuksen liian pieni. Ajossa joka päivä ja hyvin pelaa,lisää kilsoja tulee kokoajan Takakaarissa pikkuröpöä, ainoat ruosteet, ja nekin pinta hionnalla kuntoon. kuskin penkin reuna revennyt, on vissiin näiden tyyppivika, ilmastointi toimii, hönkää vähän, tarttis täytön. Kahdet renkaat. 16" kesärenkaat saabin omilla aluvanteilla, ajaa ainakin kesän. Pohja ruosteeton, katsurin kehuma, korjauskehoitukset: rekisterikilven valo ja taka-kallistuksenvakaajan pusla valo ja taka-kallistuksenvakaajan pusla. Koska ajat ovat nyt sellaiset että ihmisillä ei ole rahaa ostaa autoja, minulle käy myös vaihto, volvo v70, mk2 tai mk3, manuaali ja turbo bensiini moottorilla ja manuaalina, väli rahaakin voin jonkun verran antaa, mutta pysytään kumminkin järjen rajoissa.


Tekniset tiedot

Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1998 cm³
Teho
110 kW / 148 hv
Vääntö
240 Nm
Vetomassa jarruin
1600 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Vihreä
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (28)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Virtalähde 230V, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Metalliväri, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Xenon-ajovalot, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, RDS Radio, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Heli

Käyttäjänä

Huhtikuu 2014

Sijainti

Seinäjoki

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin