Saab 9000

CD 2.3 Turbo Automatic, 200hp, 1997

Hinta: 2 950 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty27.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1997

Mittarilukema

293 400 km

Moottoritilavuus

2.3 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

NCM-971

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Diplomaatti Saappi nyt myyntiin tarpeettomana. Ollut mulla jo usean vuoden ajan ja aika vähällä käytöllä. Näitä ei nykyään ole enää usein myynnissä, ainakaan porrasperäistä, 2,3 CDE Turboa automaattivaihteistolla. Alunperin Argentiinan suomen-suurlähetystön käytössä. Hyväkorinen ja siisti auto. Ei ole tarvinnut hitsailla. Huollettu ja hyvässä kunnossa.Ilmastointi huollettu 2023 ja toimii sekin. Vain kesärenkaat (hyvät), ei ole ajeltu talvella vuosiin ja viime vuosina muutenkin aika vähän. Pari miinusta mitkä olleet myös jo vuosia eli startti narahtaa kuivasti käynnistettäessä, takaoven sähkölukkojen toiminta?, ABS-valo syttyy joskus ja sammuu jonkin ajan päästä ja kuskin penkki aika kulunut. Huom! Esim. sähköantenni "uusi", käyttämätön vaihdettu jokunen vuosi sitten ja siis toimii. Harvoin niitäkään enää saatavilla.


Tekniset tiedot

Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2290 cm³
Teho
147 kW / 197 hv
Kiihtyvyys (0-100)
8.7 s
Huippunopeus
228 km/h
Vetomassa jarruin
1600 kg
Vetomassa jarruitta
500 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (22)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Avaimeton lukitus, Sähköikkunat, Metalliväri, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, Ajotietokone, Radio, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9.7 l/100km

Ilmoittajan tiedot

jusa_saarelainen

Käyttäjänä

Toukokuu 2021

Sijainti

Joensuu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin