SEAT Leon

2.0 TSI Cupra DSG n.400hv Rahoitus alkaen 4,99%

Hinta: 16 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty28.1.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2015

Mittarilukema

220 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

INK-603

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

Esittely

Hyvin pidetty siisti ja nopea cupra kaupan. Viimeisin kattava huolto 7.11.-23 Jakoketju uusittu 10.-22/184tkm Ei vie öljyä taikka nesteitä Todella halpa pitoinen auto, verot vain n.130/vuosi ja vakuutuksetkaan ei päätä huimaa. Ei vikoja Alla cupra oem vanteet uusilla kitkoilla, kesäksi japanracing jr22, renkaissa pintaa noin 4-5mm Autoon asennettu racingline intakekit ja ja imuputki(vakiot saa mukaan), sekä moottorin+vaihteiston ohjelmointi n.400hv. Mahollista ostaa vakioputsarikotelolla ja imuputkella (sovitaan vaikka parisataa hinnasta pois) Putkisto muokattu downpipelta jälkeen taakse neljällä ulostulolla. Normiajossa tosihiljainen, käytännössä kuin vakio, ei humise/kumise/pörise, mutta vedossa sitten vähän vakiota enemmän mölyä Autoon asennettu myös Eibach madallusjouset jotka on muutoskatsastettu ++ Seuraavassa huollossa tulisi ajankohtaiseksi vaihtaa vaihteistoöljyt+lukkokytkinöljyt, uudet öljyt(oem) saa mukaan! Nämä maksaa jo varmaan lähemmäs 300++ Varusteita: -Kaukosäätöinen keskuslukitus -2x avain -Huoltokirja -2x renkaat ja vanteet -Sähköadaptiivinen alusta ajomoden valinnalla -Ambient tunnelmavalaistus -Moottorinlämmitin+sisähaara -Sport etuistuimet nahka/alcantara verhouksella ja lämmityksellä, takana isofix valmius -4x sähkölasit -Tehtaan sävylasit edessä ja takana -Musta kattoverhoilu -Navigointijärjestelmä -Seat Sound hifipaketti -Nahkaverhoiltu flatbottom ohjauspyörä valkoisilla tikkauksilla ja vaihteenvalitsimilla -Tasauspyörästön lukko -Automaattivaihteisto -Led-ajovalot ja takavalot -Bluetooth -Sähkösäätöiset peilit lämmityksellä ja taitolla -Automaatti-ilmastointi -Peruutustutkat takana -Rengaspaine-valvolta Tähän ajoneuvoon on saatavilla rahoitus alkaen 4,99 % + kulut, jopa ilman käsirahaa. Tarkastamme vain luottotiedot ja saat päätöksen hetkessä. Meillä myös vaihtoauto mahdollisuus! Lue lisää: www.rahoituskumppani.fi ja hae luottopäätös! Auto kulkeutuu arkisin Jyväskylään. Vaihdossa en tarvise muutakuin rahaa. Lisätietoja saa puhelimitse!


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
08.2014
Katsastettu
08.2022
Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1984 cm³
Teho
298 kW / 400 hv
Vääntö
500 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
4 s
Huippunopeus
300 km/h
Omamassa
1421 kg
Väri
Musta
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Alcantara

Lisävarusteet (44)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Ohjauspyörävaihteisto, Vyöhykeilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Start/stop -moottori, Lähtöavustin, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Pysäköintitutka, LED-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, RDS Radio, USB A-liitin, Bluetooth, Ajotietokone, GPS navigaattori, Ääniohjaus, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

6.6 l/100km / CO2-päästöt 154 g/km

Ilmoittajan tiedot

Jimi Kuosma

Käyttäjänä

Helmikuu 2016

Sijainti

Joutsa

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin