Skoda Superb

koda 2.0 TDI 4x4 Manual, 170hp, 2010

Hinta: 4 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty20.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2010

Mittarilukema

354 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

YVP-715

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

siitä varmatoiminen ja sedaniksi todella tilava nelikko. hiljattain tehty kaikki perus huollot ja jakopäälläkin vielä ajaa. talvirenkaat kohtuulliset, huonoimmassa noin 5mm pintaa ja muutamia nastoja lähtenyt mutta muut parempia. kesärenkaat skodan alkuperäsillä aluilla. kaksi vähän ajettua ja kahdessa vielä tarrat paikallaan. Ei ole meijän aikana isompia vikoja ollu ja puhtaan leimankin sai hakemalla. manuaali eli ei dsg ongelmia ja sillä pirteämmällä commonrail koneella. nesteet pysyy omissa paikoissaan ja vaikkei heti uskois niin ei syö eikä tiputa öljyä yhtään. tyyppivikana oleva öljypumpun akseli vaihdettu 316k kohdalla varusteina mm. rattinapit, sähköpenkki muistilla kuskille, lämmitettävä tuulilasi, takaikkunoille aurinkosuojat, isofixit, kääntyvät bixenonit ASF:llä ja karrevailoilla, mäkilähtöavustin, tummentuvat peilit, parkkitutkat, koukku ja tottakai sateenvarjo takaovessa pientä kosmeettista vikaa tän ikäisessä on. puskurissa ja etukaaressa vähän lommoa. mittaristossa yksi valo pimeänä. muuten ei raskis luopua mutta penkit loppuu kesken. soittamalla saa lisäinffoa.


Tekniset tiedot

Katsastettu
09.2023
Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1968 cm³
Teho
125 kW / 168 hv
Vääntö
350 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9 s
Huippunopeus
219 km/h
Vetomassa jarruin
2000 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (36)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Ohjaukseen perustuvat valot, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

6.2 l/100km / CO2-päästöt 163 g/km

Ilmoittajan tiedot

Johan

Käyttäjänä

Marraskuu 2017

Sijainti

Raahe

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin