Skoda Superb

koda 3.6 FSI V6 4x4 DSG Sequential, 260hp, 2012

Hinta: 3 990 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty5.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2012

Mittarilukema

299 000 km

Moottoritilavuus

3.6 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

URG-885

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Myydään tarpeettomana tehokas ja näyttävä skoda 3.6 fsi 4x4, siisti ja hyvän kuntoinen, tietenkin jotain käytönjälkeä löytyy ja myös hieman ruostetta mutta ei paha yleisilme siisti. Tekniikka toimii hyvin ei ylimääräisiä ääniä eikä kolinoita laatikko vaihtaa niinkuin kuulukin ja neliveto pelaa ja tehot tallella. Huoltokirja löytyy. Ja katsastettu moitteitta 02/24 Varusteita: - Autom.ilmastointi - Pysäköintiavustin - Parkkitutkat - Vakionopeudensäädin - Bluetooth puhelin/media - Rattivaihteet - Kahdet renkaat - 2X avain - Huoltokirja - Yms Miinukset: - Hieman ruostetta löytyy näkyy kuvista kun zoomailee, mutta yleisilme siisti. - Jotain polttimoja palanut vaihdetaan kun keritään. Vaihto ehkä johonkin halpaan bensa kulkineen mutta vaihtohinta on eri!!!


Tekniset tiedot

Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
3597 cm³
Teho
191 kW / 256 hv
Vääntö
350 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
6.5 s
Huippunopeus
250 km/h
Vetomassa jarruin
2000 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Alcantara

Lisävarusteet (36)

Ilmastointi, Ohjauspyörävaihteisto, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Ohjaukseen perustuvat valot, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Bluetooth, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Pysäköintiavustin, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

10.1 l/100km / CO2-päästöt 235 g/km

Ilmoittajan tiedot

Tsv

Käyttäjänä

Kesäkuu 2015

Sijainti

Sastamala

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin