Skoda Yeti

koda 1.2 TSI DSG Adventure, 105hp, 2010

Hinta: 3 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty2.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2010

Mittarilukema

279 109 km

Moottoritilavuus

1.2 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

RPL-656

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

Esittely

Ollut perheen kakkosautona talven ajan. Nyt kesäauto kaivettu tallista, joten Yeti vailla uusia seikkailuja. Siistissä kunnossa sisältä ja ulkoa. Isoimmat kosmeettiset viat ulkona apukuskin oven pieni klommo (tästä kuva) ja sisällä apukuskin kohdalla kojelaudan koristelistassa epämääräinen jälki (jotain kuljetettu ja se hangannut jäljen?). Muuten tosi siisti sisältä ja ulkoa. Toki pieniä kiveniskuja ja käytönjälkeä, kuten kaikissa tämän ikäisissä, mutta yleisilme tosi siisti. Moottori ja vaihteisto toimii moitteetta. Huollot tehty huoltokirjan perusteella aina ajallaan. Viimeisin huolto tehty 6.7.2023 272331km. Katsastettu nyt maaliskuun alussa huomautuksitta ja seuraava leima 4.3.2025. Kaikki varusteet toimivat ilmastointia myöten. Varustetaso on Adventure johon kuuluu (lainaus netistä): Keskimmäinen varustetaso sisältää vakiona Active-varusteiden lisäksi mm. saattovalot ja huomiovaloautomatiikan, etusumuvalot, Maxi-DOT-monitoiminäytön, nahkaisen ohjauspyörän, käsijarrun kahvan ja vaihdekepin, vakionopeuden säätimen, tuulilasin sadetunnistimen, Swing-audiojärjestelmän, tummennetut takasivu- ja takaikkunat, 17" kevytmetallivanteet, korinväriset sivupeilit ja ovenkahvat. Lohkolämmitin sisäpistokkeella, kahdet avaimet, huoltokirja, kahdet renkaat aluvanteilla (hyvät nastarenkaat ja kesärenkailla ajelee vielä yhden kauden). Takapenkeissä säädöt ja ne saa tarvittaessa nopeasti irti, joten taakse mahtuu hyvin isompaakin tavaraa. Vaihdetaan mieluiten vain rahaan.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
05.2010
Katsastettu
03.2024
Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1197 cm³
Teho
77 kW / 103 hv
Vääntö
175 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
12 s
Huippunopeus
173 km/h
Omamassa
1375 kg
Vetomassa jarruin
1200 kg
Vetomassa jarruitta
600 kg
Leveys
1793 mm
Pituus
4360 mm
Väri
Sininen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (31)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sadetunnistin, Valotunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

6.4 l/100km / CO2-päästöt 149 g/km

Ilmoittajan tiedot

Matti Mod

Käyttäjänä

Huhtikuu 2014

Sijainti

Helsinki

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Meillä myyt autosi jopa kahdessa päivässä!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin