Subaru Forester

2.0 4WD Automatic, 158hp, 2006

Hinta: 5 795 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty28.1.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2006

Mittarilukema

248 500 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

VLI-441

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tässä oiva jokakelin menopeli. Uusittu jousitus ja iskunvaimentimet tekevät menosta mukavaa kuoppaisemmillakin maanteillä. Isofixit löytyy, joten sopii myös perheautoksi. Kesää silmällä pitäen tärkeä tieto on, että ilmastointikin toimii! Auton yleiskunto on hyvä ja siisti, vaikka vähäistä pintaruostetta ja muita ikään liittyviä kulumisen merkkejä jo löytyykin. Sisätilat ovat ikäisekseen erinomaisessa kunnossa. Autossa on yhdet Michelin M+S kitkarenkaat, joilla ajelee vielä ainakin vuoden päivät. Kaksi toimivaa kaukosäätöavainta. Auto on päivittäisessä käytössä. Myös teknisesti auto on hyvässä kunnossa ja mukava ajettava. Ennen viimeisintä katsastusta (11/2023) siihen on tehty paljon remonttia, mukaan lukien ruosteen poistoa ja peltitöitä. Lisäksi alkuperäiset tasonkorjauksella varustetut iskunvaimentimet on vaihdettu nykyaikaisiin iskunvaimentimiin ja jouset on uusittu. Laturi on vaihdettu äskettäin ja 12/2023 laitettiin uusi akku. Öljyt + suodatin ja jäähdytysnesteet vaihdettu syksyllä 2023. Huoltokirjan mukaan autosta on pidetty oikein hyvää huolta 192 tkm asti ja kuittien sekä huoltomerkintöjen perusteella riittävästi myös sen jälkeen. Esim. jakopääremontti + vesipumppu tehty 50 tkm sitten. Miinukset: -Viimeisimpien peltikorjausten maalaustyön jälki ei ole ihan priimaa. -Vaihdelaatikon öljyt olisi hyvä vaihtaa. Vaihdettu viimeksi 7 v / 50 tkm sitten Voidaan luovuttaa / myydä 18. huhtikuuta 2024 (Autoa voidaan myös lainata naapureille kuluja vastaan esim. Sortti-asemalla käymistä varten.)


Tekniset tiedot

Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1994 cm³
Teho
116 kW / 156 hv
Vääntö
186 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
11.9 s
Huippunopeus
190 km/h
Vetomassa jarruin
1500 kg
Vetomassa jarruitta
725 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (29)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Sadetunnistin, Valotunnistin, Avaimeton lukitus, Sähköikkunat, Hiihtoluukku, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Paikallaanpitoavustin, Mäkilähtöavustin, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, RDS Radio, Ajotietokone, CD-soitin, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9.3 l/100km / CO2-päästöt 220 g/km

Ilmoittajan tiedot

Ari Kouhia

Käyttäjänä

Elokuu 2013

Sijainti

Espoo

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin