Subaru Impreza

Kombi 2.0 4WD Automatic, 160hp, 2007

Hinta: 6 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty3.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

103 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

HRG-826

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Nyt tarjolla harvinaista herkkua! Suomi auto kattavalla ja täydellisellä huoltohistorialla sekä todella pienillä kilometreillä. Viimeiset vuodet huollettu itse aina tarpeen vaatiessa. Öljyjä vaihdeltu 10tkm välein. Juuri uusittu tulpat. Kehuttu ja pidetty Subarun boxeri moottori antaa mukavat soundit ja tarjoaa pehmeät kyydit. Automaatti tekee matkan teosta vaivatonta. Tällä ajaa pidempää matkaa mukavasti, vetää kärryä tai nauttii mutkateillä. Seuraava katsastus tammikuussa 2025. Edellisessä katsastuksessa ainut huomautus lokarien ruostepaikoista. Osaava peltiseppä hitsauttaa vielä kuntoon tai vaihtamalla saa kuntoon helposti. Autoa on pidetty ja huollettu säntillisesti. Toki iän tuomaa patinaa jo havaittavissa korissa siellä täällä, mutta ikäisekseen vielä todella upeassa ja siistissä kunnossa. Sisätilat ja penkit ovat todella hyvässä kunnossa. -Kesärenkaissa pintaa 7mm ja talvirenkaat nastoilla käytännössä ajamattomat. - Jakopää tehty 80tkm. - Apulaitehihna vaihdettu 2021 - Automaattinen ilmastointi (Huolettu 2021). - Sähkötoimiset lasinnostimet ja peilit - 2x avain kaukosäätöisellä keskuslukituksella. - 2x renkaat suorilla ja ehjillä orkkis vanteilla. - Huoltokirja ja iso pino kuitteja jne. Soittamalla ja viestillä lisätietoja. Tässä vielä autoa pitkäksi aikaa pienellä pidolla.


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1994 cm³
Teho
118 kW / 158 hv
Vääntö
186 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
11.6 s
Huippunopeus
187 km/h
Vetomassa jarruin
1200 kg
Vetomassa jarruitta
500 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (20)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Hiihtoluukku, LED-ajovalot, Isofix-valmius, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

8.7 l/100km / CO2-päästöt 207 g/km

Ilmoittajan tiedot

HM

Käyttäjänä

Maaliskuu 2018

Sijainti

Espoo

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin