Subaru Legacy

2.0 4WD Manual, 150hp, 2010

Hinta: 2 950 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty9.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2010

Mittarilukema

260 700 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

UCF-971

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Juuri katsastettu ja hyvin huolettu neliveto subaru myyntiin. Auto on ajolleen toimiva ja asiallisen oloinen, mutta moottoritilasta on kuulunut pitkään pientä naputusta eikä ole vaikuttanut ajoon. Jos auto on tyhjäkäynnillä niin moottorinvikavalo + luistonestovalo palaa ( korjaamon mielestä ahtopaine anturi joka vaihdettu ei ole alkuperäisosa ja vika lienee siinä, moottorin vikavalo syttyy ja samalla luistonestovalo tulee päälle). Kesärenkaat momon hyvillä vanteilla, mutta renkaat vaihtokunnossa talvirenkaat hyväkuntoiset Tuulilasi halki joka ei vaikuta ajoon. Viimeisimmät huollot ja korjaukset: 255tkm Öljyt + suodatin, ilmansuodatin ja DPF puhdistus poltto 256tkm Polttoainesuodatin, ahtopaine anturi, oikeataka abs anturi + raitisilmansuodatin 257tkm Vauhtipyörä, kytkinpaketti, kampiakselin stefa ja vaihteisto öljyt.


Tekniset tiedot

Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1998 cm³
Teho
110 kW / 148 hv
Vääntö
350 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9.3 s
Huippunopeus
206 km/h
Vetomassa jarruin
1700 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (31)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Sähköikkunat, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, USB A-liitin, Bluetooth, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, DVD-soitin, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

5.9 l/100km / CO2-päästöt 156 g/km

Ilmoittajan tiedot

teromakkonen

Käyttäjänä

Lokakuu 2013

Sijainti

Ruokolahti

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin