Subaru Legacy

Wagon 2.0 AWD Manual, wappu viikon tarjous.

Hinta: 1 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty25.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2005

Mittarilukema

357 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

JGF-982

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Yllättävän napakka vetojuhta, ja vaikka kilometrejä onkin kertynyt, on tästä pidetty huoltakin. Hyvä huoltokirja ja isompia huoltoja ja korjauksia on tehty seuraavasti. Kytkin+ vauhipyörä 223tkm Tuulilasi v.2020 jakopää ja vesipumppu 319tkm Ja juuri nyt ( 357tkm) tehty katsastukseen iso huolto/ remontti, mm: Moot. öljyt+ suod. Tulpat+ Johdot Ilmansuod. Raitisilma suod. Etujarrulevyt+ palat Pakoputken takaosa korjattu Vaikkakin on kilometrejä alla, niin isot remontit tehty jotka kenties vähemmillä kilometreillä olevilla on kohta tulossa eteen. Yllättävän vähän ruostetta kuvissa näkyy muutamat kohdat jotka on vielä helposti otettavissa kiinni, näitä ei ole peitelty roiskimalla spray maalia päälle, nuo kohdat siis takakaarissa ( peukalonpään kokoiset) ja kuskin ovi ruskistuu alhaalta. ei kuitenkaan mikään mätä alustaltaan tms. Ajoltaan mukava ja normaali, terävässä töyssyssä ilmeisesti koiranluu antaa äänen, mutta ei mitään vakavaa. Murrokset ja muukin voimansiirto äänetön. Varusteet, kuten automaattinen ilmastointi toimii, ainut konkreettinen vika on keskuslukossa, kaukosäätimellä ei avaa ja laita lukkoon kuin ( onneksi ne tärkeimmät) eli kuskin oven ja takaluukun. manuaalisesti muutkin lukot toimii. Talvirenkaat hyvät 16" ja kesärenkaat subarun omilla aluilla 16", näilläkin ajaa vielä tämän kesän jos ei ihan taxia ala ajamaan. Mukaan Subarun oma koirakalteri, eli voi olettaa joskus ollut koirakin autossa, mutta ei koiran tuoksua sisällä. Myyn koska "uusi" auto on pihassa joten älä tarjoa autoa vaihdossa. Vaihdossa voisin ottaa 50-60 luvun huoltoasema/ korjaamo rekvisiittaa, tai vanhaa kotimaista taidelasia. Soittaja on voittaja!


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
04.2005
Katsastettu
04.2024
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1994 cm³
Teho
101 kW / 135 hv
Vääntö
187 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
11.5 s
Huippunopeus
193 km/h
Vetomassa jarruin
1600 kg
Vetomassa jarruitta
700 kg
Väri
Sininen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (25)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Metalliväri, Hiihtoluukku, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

7.7 l/100km / CO2-päästöt 183 g/km

Ilmoittajan tiedot

jussi veijalainen

Käyttäjänä

Elokuu 2015

Sijainti

Imatra

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Meillä myyt autosi jopa kahdessa päivässä!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin