Subaru Legacy

Wagon 2.0 4WD Automatic, 125hp, 2003

Hinta: 2 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty9.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2003

Mittarilukema

313 100 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

KRY-899

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tästä lähtee seuraavalle omistajalle luotettava kumppani. Ikää ja kolhuja löytyy, mutta jatkuva neliveto kuljettaa syrjäisemmilläkin teillä. Lisävalo löytyy myös. Subaru on melkoinen tilaihme jolla on hoidettu jo moni muuttokin. Vetokoukku ja kattotelinevalmius mahdollistaa isompienkin kuormien siirtämisen. Kesäreissuilla voi vaikka kaataa penkit ja tehdä pedin taakse. Cd-soitin on sanonut sopimuksen irti, mutta radio on viime aikoihin asti toiminut ja mukana tulee tupakansytyttimeen liitettävä Bluetooth-lähetin / USB -laturi, jolla voi toistaa puhelimen äänet auton kaiuttimista. Mukaan tulee myös tupakansytyttimeen liitettävä dvd -soitin ja 2 ruutua. Kaupan päälle saa myös portin jolla saa tupakansytyttimestä 3 tupakansytytinliitäntää. Akku on jo vanha, mutta uusi on hankittu. Akkulaturi tulee myös mukaan. Talvirenkaat on yhden talven ajettu, eli käytännössä uudet. Kesärenkaat on loppuun ajettu, mutta niiden mukana saa alumiinivanteet. Jakohihna on vaihdettu 60tkm/ 4 vuotta sitten. Juuri vaihdettu sytytystulpat ja sytytysjohtosarja. Venttiilikopan tiiviste vuotaa molemmilta puolilta, mutta se ei ole iso homma laittaa kuntoon. Katsastettu 06/24.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
05.2003
Katsastettu
06.2024
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1994 cm³
Teho
92 kW / 123 hv
Vääntö
184 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
12.2 s
Huippunopeus
180 km/h
Vetomassa jarruin
1500 kg
Vetomassa jarruitta
500 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (22)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9.7 l/100km / CO2-päästöt 229 g/km

Ilmoittajan tiedot

Anna

Käyttäjänä

Tammikuu 2017

Sijainti

Oulu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin