Subaru Outback

2.5 4WD Automatic, 157hp, 2003

Hinta: 3 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty30.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2003

Mittarilukema

217 000 km

Moottoritilavuus

2.5 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

FFU-912

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Hyvä metsästys/talviauto joutaisi tästä seuraavalle omistajalle. Valtavaan tavaratilaan mahtuu vaikka ja mitä. Neliveto kuljettaa turvallisesti perille talvella tai metsäteiden perukoilla. Automaattivaihteisto vaihtaa hyvin vaihteita. Vaihteistossa on Power ja Mud/Snow-asennot. Ilmastointi on vasta täytetty ja puhaltaa näin kesäkuumalla todella raikkaan tuntuista ilmaa. Talveksi varusteina löytyy nastarenkaat, lohkolämmitin, sisätilapistoke, lämmitetyt sivupeilit ja penkinlämmittimet. Ajoin viime talven testimielessä kuvissa näkyvillä Continental Crosscontact renkailla, jotka ovat pykälää isommat kun alkuperäiset renkaat. Crosscontactit on uudella vuoristomerkinnällä eli niillä saa ajaa myös talvella ja ovat kyllä mukavat ajaa. Renkaat on ostettu viime syksynä joten melkein uudenveroisessa kunnossa. Auto on alunperin tuotu Ruotsista. Pienenä miinuksena autossa on tuulilasi halki. Subaru jäi minulle ylimääräiseksi kun tuli ostettua uudempi auto. (Ei vaihtoa)


Tekniset tiedot

Katsastettu
11.2023
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
2457 cm³
Teho
115 kW / 154 hv
Vääntö
196 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
10.6 s
Huippunopeus
195 km/h
Vetomassa jarruin
1800 kg
Vetomassa jarruitta
500 kg
Väri
Vihreä
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (26)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Avaimeton lukitus, Sähköikkunat, Metalliväri, Kevytmetallivanteet, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, USB A-liitin, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9.9 l/100km / CO2-päästöt 235 g/km

Ilmoittajan tiedot

Nooa

Käyttäjänä

Lokakuu 2020

Sijainti

Kouvola

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin